Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 9/11 – 15/11/2023

0
2349

Πρόγραμμα προβολών 9/11 – 15/11/2023

Από την Πέμπτη 9/11 έως και την Τετάρτη 15/11 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

 

THE MARVELS

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Διάρκεια: 105’

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Nia DaCosta

Ηθοποιοί: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon.

Πέμπτη/Thursday 9/11: 22:05

Παρασκευή/ Friday 10/11:  19:30

Σάββατο/Saturday  11/11 : 21:15

Κυριακή/Sunday  12/11:   19:15

Δευτέρα/Mοnday 13/11:   21:30

Τρίτη/ Τuesday  14/11: 19:15

Τετάρτη/ Wednesday  15/11 : 22:05

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

(THE MARSH KING’S DAUGHTER)

Υπόθεση: Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της. Η φαινομενικά φυσιολογική ζωή της Ελένα (Ντέιζι Ρίντλει) κρύβει μία σκοτεινή και επικίνδυνη αλήθεια: τον αποξενωμένο πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου (Μπεν Μέντελσον), τον άνθρωπο που κράτησε όμηρο εκείνη και την μητέρα της για χρόνια. Όταν δραπετεύσει από τη φυλακή, η Ελένα θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Γνωρίζοντας πως εκείνος θα κυνηγήσει την ίδια και την οικογένεια της, η Ελένα πρέπει να βρει τη δύναμη να κοιτάξει κατάματα τους δαίμονες της και να υπερνικήσει τον άνθρωπο που της έμαθε να επιβιώνει στην άγρια φύση.

Διάρκεια: 108’

Είδος: Ψυχολογικό Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Neil Burger

Ηθοποιοί: Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Gil Birmingham

Πέμπτη/Thursday 9/11: 20:00

Κυριακή/Sunday 12/11:   21:30

Δευτέρα/Mοnday 13/11   19:15

Τετάρτη/ Wednesday 15/11 : 20:00

ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ PAST LIVES ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ

Χώρα Κορέα

Υπόθεση: Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή. To γενναιόδωρο ντεμπούτο της κορεάτικης καταγωγής Σελίν Σονγκ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ του Σάντανς και συγκίνησε κοινό και κριτικούς με μία γλυκόπικρη ιστορία για την αγάπη, τη μοίρα και όλα όσα καθορίζουν την προσωπικότητα και την πορεία ενός ανθρώπου.

Διάρκεια: 106’

Είδος: Αισθηματικό δράμα

Σκηνοθεσία: Celine Song

Ηθοποιοί: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro, Moon Seung-ah, Leem Seung-min, Ji Hye Yoon

Τρίτη 14/11: 21:30

ΠΕΝΤΕ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ (FIVE NIGHTS AT FREDDY’S)

Υπόθεση: Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες; Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα. Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Διάρκεια: 110’

Είδος: Θριλερ

Σκηνοθεσία: Emma Tammi

Ηθοποιοί: Josh Hutcherson · Piper Rubio · Elizabeth Lail · Matthew Lillard · Mary Stuart Masterson · Kat Conner Sterling · David Lind · Christian Stokes

Παρασκευή/ Friday 10/11   21:45

Σάββατο/Saturday 11/11 19:00

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ (TROLLS 3: BAND TOGETHER)

Υπόθεση: Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι.

Διάρκεια: 92’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Walt Dohrn, Tim Heitz

Ηθοποιοί: : Ελένη Μπίκου, Τάσος Νταπαντάς, Κώστας Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Κώστας Τερζάκης

Σάββατο/Saturday  11/11 : 17:00

Κυριακή/Sunday  12/11:   17:00

Σας  περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ