Τέλος εποχής; Δημιουργήστε ένα ακαταμάχητο φθινοπωρινό στυλ με αυτά τα τips!

0
7682

Τέλος εποχής; Δημιουργήστε ένα ακαταμάχητο φθινοπωρινό στυλ με αυτά τα τips!

Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, όπου αν και αυτή η εποχή μας προετοιμάζει για τον χειμώνα, στην χώρα μας απολαμβάνουμε τον καλό καιρό και τις ηλιόλουστες ημέρες για αρκετό καιρό ακόμη. Τα αγαπημένα μας αέρινα φορέματα, τα σανδάλια και όλα τα ρούχα που ταυτίζονται με το καλοκαίρι θα πρέπει να αποθηκευτούν στην ντουλάπα μας και να φτιάξουμε την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά tips ώστε να προσθέσετε σταδιακά τα φθινοπωρινά ρούχα στο look σας.

  • Οργανώστε την ντουλάπα σας

Αρχικά θα πρέπει να οργανώσετε την ντουλάπα σας ώστε να αποθηκεύσετε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε καθώς διανύουμε τη φθινοπωρινή σεζόν. Τα μαγιό, τα καλοκαιρινά τοπάκια, τα σορτσάκια, τα αέρινα φορέματα https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/foremata  ακόμη και τα καλοκαιρινά παπούτσια θα πρέπει να αποθηκευτούν ώστε να μπορείτε να βρίσκετε με ευκολία τα ρούχα σας όπως τις ζακέτες, τα φουλάρια και τα τζιν μπουφάν.

  • Φορέστε πουκάμισα

Η μετάβαση της εποχής από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο μπορεί να είναι απότομη. Ήδη τα πρωτοβρόχια έκαναν την εμφάνισή τους όπου και ο καιρός έγινε πιο δροσερός. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να ντυθείτε με ανάλαφρα ρούχα όπως αέρινα πουκάμισα και φουλάρια. Το look με τα γυναικεία τζιν παντελόνια https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-pantelonia-sorts/gynaikeia-tzin-pantelonia, τα t-shirts και τα πουκάμισα μπορεί να είναι τόσο μια κομψή όσο και μια casual επιλογή.

  • Φθινοπωρινά χρώματα

Στα φθινοπωρινά χρώματα πρωταγωνιστούν το καφέ, το μπεζ, το μπορντό, αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου αλλά και τα σκούρα χρώματα. Αναμείξτε τα φθινοπωρινά χρώματα με τα λευκά t-shirts και τα ανοιχτόχρωμα τζιν για να δημιουργήσετε αντίθεση αλλά και για να βάλετε φθινοπωρινά χρώματα στο look σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε ένα σκούρο τζιν μπουφάν ή ένα πράσινο jacket με τα sneakers, τα παντελόνια και τις μπλούζες σας ώστε να έχετε υπέροχο στυλ αλλά και για βρίσκεστε στην κατάλληλη θερμοκρασία.

  • Μακρυμάνικα μπλουζάκια

 

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του Σεπτεμβρίου και οι νύχτες είναι πιο δροσερές, για τη βραδινή σας έξοδο ή την πρωινή σας δραστηριότητα επιλέξτε μακρυμάνικα μπλουζάκια ή μπλουζάκια ¾. Θα σας διατηρήσουν στην κατάλληλη θερμοκρασία, ενώ σταδιακά θα σας εισάγουν στο φθινοπωρινό κλίμα και look.

 

  • Αξεσουάρ

 

Εκτός από τον ρουχισμό, τα αξεσουάρ μπορούν να σας χαρίσουν μια μοναδική εμφάνιση. Τα φουλάρια, τα μαντήλια, οι εσάρπες και τα καπέλα θα σας χαρίσουν ζεστασιά και υπέροχο στυλ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ξύλινα βραχιόλια και σκουρόχρωμες τσάντες.

 

Το φθινόπωρο είναι μια υπέροχη εποχή! Τα χρώματα αυτής της σεζόν μπορούν να σας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό look ενώ τα υφάσματα να σας διατηρούν στην κατάλληλη θερμοκρασία όλες τις ώρες της ημέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ