Το γαστρονομικό γεγονός του καλοκαιριού, έρχεται στο Thyme Restaurant!

0
4502

 

O βραβευμένος με αστέρι Michelin, Chef Γιάννης Παρίκος, με διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση σε θέματα γαστρονομίας υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο ολοκαίνουργιο Thyme Restaurant στον Άγιο Φωκά της Κω.

Μαζί με τον Chef του Thyme Restaurant, Σάββα Λυκίδη, επιμελούνται και «σκηνοθετούν» ένα εξαιρετικό degustation μενού 6 πιάτων.

Το μενού χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και δημιουργικότητα, στηρίζεται σε ιδιαίτερα υψηλές μαγειρικές απαιτήσεις και κινείται σε ένα εξίσου υψηλό fine dining επίπεδο, που θα συναρπάσει τους food lovers, οι οποίοι αναζητούν μοναδικές γευστικές προκλήσεις .

Ο Chef Γιάννης Παρίκος, έχει λάβει πλήθος διεθνών διακρίσεων και βραβεία, ενώ για 15 συναπτά έτη του απονέμεται το βραβείο Golden Chefs Hat Award από το Αθηνόραμα.

Με την ιδιότητα του consulting chef επιμελήθηκε τα μενού του Thyme Restaurant εντός του ξενοδοχείου KOIA ALL SUITE WELLBEING RESORT, που βασίζονται σε τοπικά προϊόντα, φρέσκα λαχανικά και βότανα από την Κω, μετατρέποντας το σε έναν απόλυτο γαστρονομικό προορισμό, που επαναπροσδιορίζει μεταξύ άλλων την έννοια του local fine dining.

Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και γίνονται στο τηλέφωνο: 695-5464662

Έναρξη Degu: 20:00, & 21:30

Είσοδος μόνο για άτομα άνω των 16 ετών.

 

Thyme Restaurant

Άγιος Φωκάς, Κως – Εντός του ξενοδοχείου KOIA All-Suite Wellbeing Resort

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ