Σκέφτεσαι σπουδές; Σκέψου Anko! Τώρα 15% έκπτωση διδάκτρων

0
4689

Η νέα τουριστική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά! Με εκρηκτική αύξηση των τουριστικών εσόδων κατά το πρώτο δίμηνο του 2023 όπως καταγράφηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο τουρισμός ήταν και παραμένει ο βασικός πυλώνας οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

 

Όποιος θέλει να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού και να χτίσει την καριέρα του από την πρώτη μέρα, κάνει μια επιλογή: σπουδές στο ΙΕΚ Anko.

link: https://anko.edu.gr/el/academy/studies/eidikothtes-iek/

 

Στην Anko αποκτάς εμπειρία και πτυχίο. Σπουδάζεις σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και πραγματικές συνθήκες εργασίας. Με καθηγητές που γνωρίζουν τη βιομηχανία της φιλοξενίας.

 

Η Anko δημιουργεί τη γέφυρα διασύνδεσης με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πανελλαδικά και υποστηρίζει τη τη διεθνή κινητικότητα των αποφοίτων καθώς πληροί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας με τη διαπίστευση από το Institute of Hospitality.

 

Κάνε και εσύ τώρα τη σωστή επιλογή.

Διάλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και κάνε άμεσα την εγγραφή σου.

Επωφελήσου από 15% έκπτωση διδάκτρων έως 31/7.

 

Anko, η Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων

Ελ. Βενιζέλου 79, Κως.

Τηλ: 22420 26900.

 

 

 

https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-mageirikhs-chef/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/hotel-management/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-aisthhtikhs-kai-akron/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-ais8htikos-podologias-kallwpismoy-nyxiwn-/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ