Βάλε μια aesthetic πινελιά στο γραφείο του δωματίου σου!

0
61

Σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το δωμάτιο σου ή το γραφείο σου; Εμπνεύσου από την τελευταία τάση της εσωτερικής διακόσμησης και δημιούργησε ένα αποτέλεσμα που θα σε βοηθάει να χαλαρώνεις, να διαβάζεις και να εργάζεσαι. Αναζήτησε online στο Pinterest ή στα άλλα social media aesthetic ιδέες διακόσμησης για το γραφείο και θα εμπνευστείς ώστε να φτιάξεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Επέλεξε τα χρώματα

Η τάση των χρωμάτων στην εσωτερική διακόσμηση είναι τα ανοιχτόχρωμα χρώματα και η παλέτα του μπεζ ή ροζ. Μπορείς να επιλέξεις να βάψεις έναν τοίχο του δωματίου σου πιο έντονα αλλά πρόσεχε να διατηρήσεις τον ίδιο χρωματισμό στο δωμάτιο. Ομοίως θα πρέπει να επιλέξεις και τα χρώματα για τα έπιπλα σου.

Έπιπλα γραφείου

Αν θέλεις να ακολουθήσεις πιστά την aesthetic διακόσμηση, επέλεξε λευκά έπιπλα για το γραφείο σου ή έπιπλα σε ανοιχτό χρώμα ξύλου. Αναζήτησε στο internet γραφεία δωματίου Theodoridis και θα βρεις πολλές επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. Τα έπιπλα γραφείου για το δωμάτιο δεν είναι πια αυτά τα βαρύγδουπα έπιπλα με τις μεγάλες βιβλιοθήκες και το γραφείο που καταλαμβάνει το μισό δωμάτιο. Η τάση διακόσμησης στις μέρες μας είναι η λιτή γραμμή ώστε να μπορείς να διαβάζεις με άνεση.

Επέλεξε μια vintage καρέκλα

Σε αυτόν τον τύπο διακόσμησης δεν ταιριάζουν οι καρέκλες γραφείου ή καρέκλες gaming καθώς θα αλλοιώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις να δώσεις. Ιδανικά βρες μια καρέκλα στα χρώματα που θα βάψεις τον τοίχο, εναλλακτικά αν θέλεις να βάλεις μια πινελιά αντίθεσης στον χώρο διάλεξε ένα έντονο σκούρο χρώμα. Αυτού του τύπου οι καρέκλες δεν είναι εργονομικές και κατάλληλες για πολύωρη εργασία οπότε επέλεξε να πάρεις ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι που θα σε βοηθάει να κάθεσαι με άνεση.

Βάλε διακοσμητικά και φωτάκια στον τοίχο

Στον τοίχο που θα τοποθετήσεις το γραφείο σου μπορείς να τον διακοσμήσεις πρωτότυπα για να δημιουργήσεις ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας. Επέλεξε ξύλινες κορνίζες διάφορων μεγεθών, δημιούργησε ένα κολάζ με φωτογραφίες και πέρασε πολλά φωτάκια διακόσμησης για το τέλειο aesthetic αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείς να κρεμάσεις διακοσμητικά χαλάκια και έναν μπαμπού πίνακα σημειώσεων για να ενισχύσεις τη διακόσμηση του τοίχου.

Πρόσθεσε φυτά εσωτερικού χώρου

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο boho και aesthetic style έχουν τα φυτά εσωτερικού χώρου. Συγκεκριμένα, τα παχύφυτα σε κεραμικά βαζάκια θα δώσουν μια υπέροχη πινελιά στο  έπιπλο του γραφείου σου. Μπορείς ακόμη να προσθέσεις ένα πολύχρωμο βάζο και να βάλεις αποξηραμένα λουλούδια ή να τοποθετήσεις ένα φυτό μακριά φύλλα τα οποία θα δείχνουν μοναδικά στο λευκό σου γραφείο.

 

Μην ξεχάσεις να προσθέσεις στην λίστα σου ένα λαμπατέρ γραφείου το οποίο θα σε βοηθάει πολύ στο διάβασμα και στην εργασία σου. Πάρε ιδέες και δημιούργησε ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ