Δερμάτινο παντελόνι: 4 συνδυασμοί για να απογειώσεις το στυλ σου

0
1238

Παραδέξου το! Λατρεύεις και εσύ όπως και εμείς τα δερμάτινα παντελόνια καθώς αναδεικνύουν μοναδικά την σιλουέτα σου και κάνουν level up σε οποιαδήποτε εμφάνιση και αν επιλέξεις να πρωταγωνιστήσουν. Ειδικά αν πρόκειται για vegan παντελόνια, τα ωραιότερα eco friendly ρούχα που κυκλοφορούν, η ψήφος μας δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετική. Βρες παρακάτω 4 υπέροχους συνδυασμούς για να φορέσεις τα δερμάτινα παντελόνια σου και απογείωσε το στυλ σου.

Δερμάτινο παντελόνι + διαφάνεια

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα βραδινό, εντυπωσιακό look που θα μαγνητίσει τα βλέμματα; Επίλεξε το αγαπημένο σου leather παντελόνι και φόρεσέ το με μια μπλούζα με διαφάνεια. Σου προτείνουμε να κινηθείς σε μαύρο παντελόνι και να αφήσεις τις έντονες αποχρώσεις για το επάνω μέρος του outfit σου. Τόλμησε να επιλέξεις μια μπλούζα με διαφάνεια σε φουξ χρώμα και ολοκλήρωσε το look σου με μεταλλικά μπλε ρουά πέδιλα. Θα έχεις δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα ένα statement look.

Δερμάτινο παντελόνι + πουκαμίσα

Αν πάλι ψάχνεις τρόπο να εντάξεις το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι στα πρωινά σου looks, μια υπέροχη πρόταση είναι να το ταιριάξεις με μια πουκαμίσα. Φόρεσε το μπεζ leather παντελόνι που αναδεικνύει την σιλουέτα σου και συνδύασέ το με μια λευκή, αέρινη πουκαμίσα. Προτίμησε για πανωφόρι μια καμπαρντίνα στους τόνους του μπεζ ή του καφέ και μην ξεχάσεις τα loafers με χρυσές, μεταλλικές αγκράφες. Έχεις ένα υπέροχο office look, εντυπωσίασε στο γραφείο!

Δερμάτινο παντελόνι + denim

All day look με δερμάτινο παντελόνι; Συνδύασε το leather παντελόνι σας με denim! Μπορείς να φορέσεις ένα πουκάμισο από denim και να ολοκληρώσεις το look σου με γόβες σε neon απόχρωση ώστε να δώσεις φως, αλλά και στυλ στο look σου. Αν το denim πουκάμισο σου φαίνεται μια επιλογή πολύ κλασική, προτείνουμε να κινηθείς σε κάποιο denim τοπ με μανίκια ή χωρίς. Για μια άκρως μοντέρνα εμφάνιση αναζήτησε ένα puffer μπουφάν και ολοκλήρωσε έτσι το look σου.

Total leather

Για εσένα που επιθυμείς μια extra θηλυκή εμφάνιση, η λύση είναι ένα total leather look. Συνδύασε το αγαπημένο σου leather παντελόνι με ένα leather τοπ και ανάδειξε την εμφάνισή σου με ένα δερμάτινο τζάκετ. Προτίμησε ένα τζάκετ oversized που θα εξισορροπήσει την εμφάνισή σου και φρόντισε να προσθέσεις μια λάμψη στο outfit με minimal κοσμήματα, κατά προτίμηση σε ασημί αποχρώσεις. Είσαι έτοιμη να γοητεύσεις και να διασκεδάσεις όπως ποτέ άλλοτε!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ