4 συμβουλές για να βρείτε το τέλειο δώρο για την κοπέλα σας

0
54

Το να αναζητάμε το τέλειο δώρο για τον άνθρωπό μας είναι πολύ όμορφο. Μπαίνουμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε όλα όσα του αρέσουν, αλλά και όσα σημαίνει για εμάς, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε κάτι που θα τον κάνει να χαμογελάσει πλατιά.

Ίσως, όμως, να δυσκολεύεστε να βρείτε το σωστό δώρο για την κοπέλα σας. Ειδικά αν δεν είστε πολύ ρομαντικοί τύποι, αλλά σκέφτεστε πιο πρακτικά. Αλλά μην αγχώνεστε. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βρείτε το τέλειο δώρο για την αγαπημένη σας.

 

Τι μπορείτε να κάνετε

  1. Να ρωτήσετε ευθέως

Εντάξει, δεν είναι και η πιο ρομαντική επιλογή, αλλά αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί και δεν είστε σίγουροι τι θα της άρεσε, τότε είναι καλύτερο να μην το ρισκάρετε. Αν δεν θέλετε με τίποτα να χαλάσετε την έκπληξη, μπορείτε να ρωτήσετε τους πιο κοντινούς της ανθρώπους τι θα ήταν ένα καλό δώρο για εκείνη.

  1. Παρατηρήστε τι της λείπει

Μήπως, για παράδειγμα, το κινητό της μένει συνεχώς από μπαταρία; Σε αυτήν την περίπτωση, ένα powerbank θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Μήπως την ακούσατε να αναφωνεί πως λατρεύει τις καινούργιες Kurt Geiger bags που είδε, ενώ παράλληλα κρατά τα μισά από τα πράγματά της στα χέρια επειδή η τωρινή τσάντα της δεν έχει αρκετό χώρο και δεν τη βολεύει; Τότε μάλλον αυτό είναι το μόνο clue που χρειάζεστε.

Παρένθεση: Δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες και τα παπούτσια. Εδώ προτείνουμε τα παπούτσια της μάρκας Hogan και συγκεκριμένα τα Hogan sneakers, επειδή είναι πολύ ποιοτικά, εξαιρετικά άνετα και διατίθενται σε πάρα πολλά σχέδια Αν, λοιπόν, επενδύσετε για εκείνη σε μια αθλητικά παπούτσια της συγκεκριμένης μάρκας, τα οποία θα εμπλουτίσουν κάθε της outfit, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ευγνωμονεί.  Είναι ένα πολύ όμορφο και συνάμα πρακτικό δώρο το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί καθημερινά και για διαφορετικές εξόδους.

  1. Σκεφτείτε με βάση τα πράγματα που έχει

Αν έχει πολλές τσάντες τις οποίες δεν μπορεί να οργανώσει στην ντουλάπα της, θα μπορούσατε να της κάνετε δώρο μια θήκη αποθήκευσης για αυτές. Ή αν έχετε παρατηρήσει πως τα καλλυντικά της είναι σκόρπια σε κάποιο συρτάρι, μπορείτε να τη βοηθήσετε, αγοράζοντας ένα όμορφο κουτί για αυτά.

  1. Να είστε δημιουργικοί

Η αγορά ενός δώρου δεν είναι η μόνη σας επιλογή. Αν έχετε κάποιο ταλέντο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Αν ζωγραφίζετε, για παράδειγμα, μπορείτε να της φτιάξετε έναν πίνακα ή αν είστε μουσικός, να της αφιερώσετε ένα τραγούδι. Είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει πολύ μια ρομαντική κίνηση.

 

Δώστε βάση στα στοιχεία του χαρακτήρα της και σκεφτείτε δημιουργικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε πολλές επιλογές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ