Ιδέες για αξέχαστο δώρο; Τα κοσμήματα παραμένουν σταθερή αξία

0
1541

Ιδέες για αξέχαστο δώρο; Τα κοσμήματα παραμένουν σταθερή αξία

Για κάθε γιορτή, για κάθε επέτειο και κάθε ειδική περίσταση, ένα κόσμημα ως δώρο είναι η ιδανική επιλογή. Στο σημερινό άρθρο σας παρουσιάζουμε μερικές μόνο από τις περιστάσεις που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να κάνετε δώρο τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα.

Η τέλεια επιλογή για δώρο γενεθλίων

Ξεχάστε τα σετ για το μπάνιο, τα καλλυντικά, τα αρώματα κι οτιδήποτε αναλώσιμο, το οποίο είναι καταδικασμένο στη λήθη μετά την προορισμένη χρήση του. Προτιμήστε να προσφέρετε ένα δώρο που θα «μείνει» και θα κουβαλάει πάντα τη γλυκιά ανάμνηση της γιορτινής μέρας. Κάθε φορά που το αγαπημένο πρόσωπο θα το φοράει, θα αναπολεί την έκπληξη της στιγμής, ενώ νοερά θα τον/ην συντροφεύετε στην έξοδό του/ης. Επιλέξτε ένα κόσμημα ή αξεσουάρ που γνωρίζετε ότι προτιμάει ο άνθρωπος για τον οποίο προορίζεται το δώρο. Τι έχει περισσότερα στην μπιζουτιέρα της η αγαπημένη σας; Τι θα φορούσε η μαμά σας; Τι θα ταίριαζε στο στιλ του κολλητού σας; Απαντώντας στο ερώτημα, έχετε βρει αυτόματα το επόμενο δώρο γενεθλίων.

Λάμψη με αφορμή την επέτειος γνωριμίας και γάμου

Λοιπόν, εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο στάνταρ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχετε αρκετές επιλογές για να εντυπωσιάσετε τον καλό ή την καλή σας με ένα κόσμημα για δώρο. Με εξαίρεση τα δαχτυλίδια που ίσως να είναι στο νου μας συνδεδεμένα με τον αρραβώνα και την τελετή του γάμου, όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα προσφέρονται προς εξερεύνηση. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε μία κυρία με πανέμορφο πρόσωπο ή κι εντυπωσιακή κώμη είναι το ιδανικό δώρο. Από την άλλη, αν η καλή σας δεν φοράει συχνά αξεσουάρ, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα κλασικό και διαχρονικό κόσμημα, όπως είναι οι πέρλες ή ένα χρυσό βραχιόλι, καθώς μπορεί να τα φοράει παντού και πάντα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος σκουριάς ή αλλοίωσης.

Δώρα κοσμήματα ωστόσο μπορούμε να χαρίσουμε και στους άντρες της ζωής μας. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ, όπως ένα δερμάτινο βραχιόλι ή μια απλή αλυσίδα, αποτελούν ασφαλείς και ταυτόχρονα υπέροχες επιλογές για τους νεαρούς άντρες. Αν η φετινή επέτειός σας είναι ορόσημο στη σχέση σας, τότε το ομορφότερο δώρο είναι ένα νέο, εντυπωσιακό ρολόι χειρός. Καθώς πλέον το ρολόι θεωρείται για τους άντρες κόσμημα κι όχι απλά ένα χρηστικό αξεσουάρ, είναι σίγουρο πως θα συγκινήσετε τον σύντροφό σας με αυτό το δώρο. Σε μεγαλύτερους και πιο τολμηρούς κυρίους ταιριάζει απόλυτα ένα δαχτυλίδι τύπου chevalier για το μικρό τους δάχτυλο. Ένα κόσμημα σήμα κατατεθέν που θα σας συνδέει συναισθηματικά σε κάθε του δημόσια εμφάνιση.

Για τις νέες μαμάδες και τα νέα μέλη της οικογένειας

Μία ειδική κατηγορία αξεσουάρ είναι τα κοσμήματα για τους μικρούς μας φίλους και τις νέες μαμάδες. Το παιδικό κόσμημα περιλαμβάνει όλα τα είδη, από σκουλαρίκια ως παντατίφ και φυσικά τις παιδικές παραμάνες, τις οποίες μπορείτε να διακοσμήσετε με διάφορα κρεμαστά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αυτό που οφείλετε να προσέχετε στην επιλογή του παιδικού κοσμήματος είναι το υλικό κατασκευής και να προτιμάται τον καθαρό χρυσό και το ασήμι, καθώς τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στην εμφάνιση αλλεργιών στα βιομηχανικά υλικά.

Όσο για τις νέες μαμάδες, μπορείτε να βρείτε κολιέ που επαινούν τη μητρότητα και την ενότητα της οικογένειας. Από την  λέξη «μαμά» με καλλιγραφικά γράμματα όπως μας έμαθε το μενταγιόν της Sarah Jessica Parket στο Sex & The City έως και μίνιμαλ αφαιρετικά σχέδια που αναπαριστούν τα μέλη της οικογένειας σε διαφορετικά χρώματα. Επιλέξτε να κάνετε ένα χαριτωμένο δώρο συναισθηματικής αξίας σε μία νέα περήφανη μαμά που θα παραμείνει στην μπιζουτιέρα της μέχρι να αναλάβει η επόμενη γενιά μαμάδων!

Αυτές και ακόμη περισσότερες ιδέες για δώρα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Kosmima24, την ελληνική εταιρεία με παράδοση στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων. Εκεί θα βρείτε μία εντυπωσιακή γκάμα από επώνυμα και χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ από υλικά υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εξερευνήστε τη συλλογή του Kosmisma24 και βρείτε το επόμενο δώρο των ονείρων σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ