Μάγεψε το κοινό η ετήσια εκδήλωση της «Ηπιόνης» στο Κλειστό γυμναστήριο Κω (Pics & Video)

0
2946

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά η ετήσια εκδήλωση της «Ηπιόνης» που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Κω με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών και με το χειροκρότημα του να δίνει στα κορίτσια το μεγαλύτερο μπράβο για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει.
Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτά που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα baby, junior, academy και το αγωνιστικό με αρκετά απ’ το προγράμματα να παρουσιάζονται για πρώτη φορά αλλά να έχουν και μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Γαβαλά, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ που μαζί με τον π. Ιωάννη Κουτάντο είδαν όλη την παράσταση της Ηπιόνης.
Η Μάγκυ Μιχαηλίδου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του όπως και η πρόεδρος του συλλόγου, Μαριάννα Παπαγιαννίδου και στο τέλος έγινε η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορα ενώ η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η Ελένη Πουλιού.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν ο Γιώργος Σεγραίδος και ο Γιώργος Πίτσης.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ