Λάβρος ο Λαβρόφ για τις τουαλέτες ουδέτερου φύλου στη Σουηδία: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο απάνθρωπο είναι»

2
100

«Ρώτησα αν είναι για γυναίκες ή άνδρες, μου είπαν ότι είναι για όλους – Δεν θα το πίστευα, αλλά συνέβη» δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ μιλώντας για την εμπειρία του

Για ακόμη μια φορά φάνηκε η βαθιά οπισθοδρομική ατζέντα του Κρεμλίνου, με θέσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ. Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Σεργκέι Λαβρόφ, μιλώντας για την εμπειρία του με τουαλέτες στη Σουηδία.

«Κάποτε ένας επιβλητικός διπλωμάτης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, τώρα παραπονιέται για τις τουαλέτες ουδέτερου φύλου στη Σουηδία» γράφει δημοσιογράφος του BBC, σχολιάζοντας ένα βίντεο με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ο Λαβρόφ, μιλώντας σε πολιτικό συνέδριο στη Μόσχα, υποστήριξε ότι «υπάρχουν πλέον περισσότερα από 80 διαφορετικά φύλα στην Ευρώπη αλλά και στη Βρετανία».

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών συνέχισε: «Στη Σουηδία πέρυσι, όταν συμμετείχα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου του ΟΑΣΕ -συγγνώμη για τις λεπτομέρειες-, ρώτησα στο διάλειμμα πού ήταν η τουαλέτα».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Λαβρόφ, του έδειξαν μια πόρτα με τα γράμματα «WC».

«Ρώτησα αν είναι για γυναίκες ή άνδρες. Μου είπαν ότι είναι για όλους. Δεν θα το πίστευα, αλλά συνέβη. Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο απάνθρωπο είναι αυτό!», είπε ο Λαβρόφ.

Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την «προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, έχει υπογράψει τον νόμο με τον οποίο διευρύνονται οι περιορισμοί σε ό,τι αφορά την αποκαλούμενη από το Κρεμλίνο «προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ», καθιστώντας ουσιαστικά παράνομη οποιαδήποτε δημόσια έκφραση της συμπεριφοράς ή του συγκεκριμένου λαϊφστάιλ στη χώρα.

Με βάση τον νέο νόμο μπορεί να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο σε οποιονδήποτε διαδίδει πληροφορίες που θεωρούνται προσπάθεια για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας μέσω του διαδικτύου ή σε ταινίες, βιβλία ή διαφημίσεις.

Ο νόμος αυτός αποτελεί επέκταση του προηγούμενου που απαγόρευε την ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» σε παιδιά. Οι αρχές τον χρησιμοποιούσαν ήδη για να απαγορεύσουν τις «παρελάσεις υπερηφάνειας» ή και να συλλάβουν ακτιβιστές που αγωνίζονταν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα λένε ότι ο νέος νόμος έχει ως στόχο να θέσει εντελώς στο περιθώριο το αποκαλούμενο «μη παραδοσιακό» λάιφσταϊλ των ομοφυλόφιλων, των αμφισεξουαλικών και των διεμφυλικών ατόμων.

Ειδήσεις σήμερα

F-16 – Επιμένει ο Μενέντεζ μετά τους τουρκικούς πανηγυρισμούς: Δεν θα εγκρίνω την πώληση των μαχητικών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προφανώς οι Ρώσοι προτιμούν να απολαμβάνουν διαμελισμένα πτώματα

    από την εισβολή τους, παρά την αγάπη αν αυτή εκφράζεται εκτός παραδοσιακού μοντέλου. Κλασική πολιτική απολυταρχικών καθεστώτων. Και όσων ψάχνουν την δυστυχία τους, στις επιλογές των άλλων. Υπέροχος πλανήτης, άθλια Ανθρωπότητα.

    • Οι Αμερικανοί φταίνε.Ρωτήστε το ΚΚΕ να δητε.Ετοιμάζουν πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ