Εντυπωσιακή βραδιά γαστρονομίας με τον Σεφ HERVE PRONZATO στο ALBERGO GELSOMINO

0
847


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΕΦ ΤΟΝ HERVE PRONZATO ΣΤΟ ALBERGO GELSOMINO

 

Οι επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας συνεχίζονται και αυτό το καλοκαίρι στο εστιατόριο του Albergo Gelsomino.

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, το Albergo Gelsomino, το οποίο έχει γίνει ήδη σημείο γαστρονομικής αναφοράς στην Κω, υποδέχθηκε τον σεφ Hervé Pronzato από το εστιατόριο Hervé της Αθήνας, σε μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις και με ένα άκρως εντυπωσιακό και απίθανα γευστικό μενού.

 

Ο ταλαντούχος σεφ Hervé Pronzato δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μενού 10 πιάτων που ικανοποιήσε και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

Ένα συνονθύλευμα γεύσεων και εικόνων, με το κάθε πιάτο να αποτελεί ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι.

 

Από το ζουμερό αυγό ορτυκιού με σπανάκι, αφρό αυγολέμονου και χαβιάρι κυκλόπτερου μέχρι και το λαβράκι με λαγόχορτο και king oyster, οι διαφορετικές υφές κάθε πιάτου συνδυασμένο με το κατάλληλο ποτήρι κρασί σαγήνευσαν τους ουρανίσκους των επισκεπτών.

 

 

H ξεχωριστή αύρα φιλοξενίας την οποία προσφέρει το εμβληματικό Albergo Gelsomino με συνοδεία τζαζ μουσικής απογείωσε τη βραδιά.

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τον σεφ…

Ο chef Hervé Pronzato, ένας παθιασμένος για τη δημιουργία άνθρωπος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι.

 

Εργάστηκε σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα ως Executive Chef, όπως στη Hytra, στο Intercontinental Athens, στη Σπονδή και στο Danai Beach Resort, αλλά και σε εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, Μέση Ανατολή και Μαλαισία.

 

Πλέον, έχει επιστρέψει στην αγαπημένη του πόλη, την Αθήνα, και παρουσιάζει μέσα από ένα δικό του πια εστιατόριο την εμπειρία μιας γαστρονομικής διαδρομής με γεύσεις από όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.