Η Ζαχάροβα γλεντάει τους Αμερικανούς ναυάρχους με τα τακούνια

3
921

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Μαρία Ζαχάροβα στα social media είναι πραγματικά ξεκαρδιστική αλλά έχει κι ένα ευρύτερο μήνυμα που πρέπει να μας προβληματίσει

Στη φωτογραφία που βλέπετε είναι δύο υπουργοί του Τζο Μπάιντεν οι οποίοι βρέθηκαν στη Γαλλία στον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλλης στην οικία του πρέσβη της Γαλλίας στις ΗΠΑ.

Ο ένας από δεξιά είναι ένας ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ονόματι Σαμ Μπρίντον τον οποίο ο Μπάιντεν έχει διορίσει σαν γενικό γραμματέα πυρηνικής ενέργειας.

Ο άλλος από αριστερά, ο ναύαρχος με τα τακούνια και τη φούστα είναι ο Ρέιτσελ Λεβίν.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα με ανάρτησή της σχολίασε την φωτογραφία:

«Η τρανς των ΗΠΑ ναύαρχος Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον στη Γαλλική Πρεσβεία σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης.

Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις δικές μας;».

Βεβαίως εκτός από τα γέλια που προκαλεί από μόνη της η φωτογραφία και το σχόλιο της Ζαχάροβα, υπάρχει και το ερώτημα: Αυτοί θα απειλήσουν τον Πούτιν;

Ποιες αξίες και ποια ιδανικά και ποια πυγμή να προωθήσουν αυτοί οι άνθρωποι για την Δύση;

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. από τους γείτονες τους, τους Ταλιμπάν;;
    Σιγά μην καθίσει κανείς στη Δύση εν έτη 2022, να «διαπραγματευτεί» την ελευθερία της υπαρξης του και τον εορτασμό της μοναδικότητας του..!
    Τώρα τι λέει ο κάθε πικραμένος, εν ονόματι οποιουδήποτε, είναι αδιάφορο για οποιονδήποτε ελεύθερο άνθρωπο. Είμαστε όλοι ΤΡΑΝΣ!

  2. «Η Ζαχάροβα γλεντάει’ ΛΟΑΤΚΙ…
    είναι ντροπή ο τίτλος – είναι ντροπή ολόκληρο το αρθρο
    η αλκοολική ρωSSιδα μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά είναι ντροπή για Έλληνες δημοσιογράφους να γράφουν τέτοια

  3. Να κάτι τέτοια βλέπει ο Ελπιδοφόρος στην Αμερική και μπερδεύεται. Αυτοί οι δύο να γίνουν γονέας ένα και γονέας δύο. Αν σας αρέσει πάω πάσο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ