Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 7/7 – 13/7/2022

0
57

Πρόγραμμα προβολών 7/7 – 13/7/2022

Από την Πέμπτη 7/7 έως και την Τετάρτη 13/7 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

THOR: LOVE AND THUNDER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Ο Θορ ξεκινά για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψει την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσει προτού να είναι αργά.

Διάρκεια:  119’              Είδος:  Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουατίτι

Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουρθ, Νάταλι Πόρτμαν, Κρίστιαν Μπέιλ, Tέσα Τόμπσον

Πέμπτη 7/7:   ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 KAI 23:35

Παρασκευή 8/7: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 KAI 23:35

Σάββατο 9/7 :  ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

Κυριακή 10/7:  ΘEΡΙΝΟΣ 21:00 KAI 23:35

Δευτέρα 11/7:  ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

Τρίτη 12/7: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Τετάρτη 13/7:  ΘEΡΙΝΟΣ 22:35

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΜΑΣ(OPERATION MINCEMEAT)

Υπόθεση: Η απίστευτη ιστορία δύο πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας που άλλαξαν τον ρου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έσωσαν χιλιάδες ζωές και αναχαίτισαν την ορμή του Χίτλερ, επιστρατεύοντας τον πιο ανορθόδοξο μυστικό πράκτορα: έναν νεκρό. Η Επιχείρηση Κιμάς είναι μία απίθανη και αληθινή ιστορία για μια ιδέα που παρά τη λογική και το τεράστιο ρίσκο, κατάφερε το ακατόρθωτο.

Διάρκεια: 128’

Είδος: Πολεμική

Σκηνοθεσία: Τζον Μάντεν

Ηθοποιοί: Κέλι Μακντόναλντ, Κόλιν Φέρθ, Μάθιου Μακφέιντεν, Πενέλοπε Γουίλτον, Τζέισον Άιζακς, Τζόνι Φλιν

Δευτέρα 11/7: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Τρίτη 12/7: ΘΕΡΙΝΟΣ 23:35

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΟΣ (ICARUS)    ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Κάθε γωνιά της Κρήτης αποτελεί παιδική χαρά για τον Ίκαρο, τον γιο του μεγάλου εφευρέτη Δαίδαλου. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης κοντά στο παλάτι της Κνωσού, ο Ίκαρος κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: ένα παιδί με κεφάλι ταύρου είναι κλειδωμένο σε μια αυλή, με εντολή του βασιλιά. Κρυφά, ακόμα και από τον πατέρα του, ο Ίκαρος θα γίνει φίλος με τον νεαρό Μινώταυρο. Όμως, η μοίρα παίρνει άλλη τροπή όταν ο Θησέας φτάνει στην Κρήτη και ο Μινώταυρος οδηγείται στον μυστικό λαβύρινθο που κατασκεύασε ο Δαίδαλος. Θα μπορέσει ο Ίκαρος να σώσει τον φίλο του και να αλλάξει την πορεία μιας ιστορίας γραμμένης από τους θεούς; Ο αρχαίος μύθος του αγοριού που πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο ζωντανεύει για πρώτη φόρα στην μεγάλη οθόνη, σε μια μοναδική διασκευή για τους μικρούς λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας.

Διάρκεια: 76’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Κάρλο Βόγελε

Ηθοποιοί (Φωνές): Ντίνος Σούτης, Χριστίνα Τσιπιανίτη, Βασίλης Παπαστάθης, Ακίνδυνος Γκίκας, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Γιώργος Ματαράγκας

Τετάρτη 13/7:  ΘEΡΙΝΟΣ 21:00

 

ΕΝΚΑΝΤΟ: ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ (ENCANTO)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝO

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΟΣΚΑΡ

Υπόθεση:  Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μαδριγάλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Διάρκεια: 99’         Είδος: Κινούμενα Σχέδια    Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ

Ηθοποιοί(Φωνές): Έλενα Δελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνος Λέκκας, Μαρία Κοσμάτου

Σάββατο 9/7: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ