Εστιατόριο CUVéE – ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2022

0
857

Εστιατόριο CUVéE – ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2022

 

Το εστιατόριο Cuvée του ξενοδοχείου Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, το οποίο πρόσφατα βραβεύθηκε με Χρυσό Σκούφο Top Notch, συμμετέχει στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2022 που διοργανώνουν το περιοδικό “Αθηνόραμα” και η Τράπεζα Πειραιώς.

 

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2022 αποτελούν ένα μοναδικό, πανελλήνιας εμβέλειας δρώμενο υψηλής γαστρονομίας και ελληνικών γεύσεων επιπέδου, στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά τα εστιατόρια που έχουν βραβευθεί είτε με Χρυσό Σκούφο, είτε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

 

Τα εστιατόρια αυτά, όπως και το Cuvée, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους και δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να απολαύσουν συναρπαστικά μενού στο 50% της αρχικής τιμής τους.

 

Για το σκοπό αυτό, ο Executive Consulting Chef Παύλος Κυριάκης και ο Head Chef Κωνσταντίνος Δασκαλάκης δημιούργησαν ένα μοναδικό degustation μενού, το οποίο στο πλαίσιο των Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας προσφέρεται στην τιμή των 40 ευρώ αντί των 80 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά).

 

Η προσφορά ισχύει για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα από Τρίτη έως Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα για τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Εβδομάδα 1η: 30/6-1/7
  • Εβδομάδα 2η: 5-8/7
  • Εβδομάδα 3η: 12-15/7
  • Εβδομάδα 4η: 19-22/7
  • Εβδομάδα 5η: 26-28/7

 

Οι κρατήσεις ξεκινούν την Πέμπτη 30/6. Το degustation menu μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, ενώ  για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 22420 22440.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.