Διήμερο Εργαστήριο για το GRAFFITI «Τοιχογραφώντας τις ανθρώπινες αξίες» στο 1ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

0
88

Διήμερο Εργαστήριο για το GRAFFITI με τον γενικό τίτλο «Τοιχογραφώντας τις ανθρώπινες αξίες» διοργανώνεται στο 1ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

 

Υπεύθυνοι για το Εργαστήριο θα είναι οι:

 

Θανάσης Χουλιαράς – Καλλιτεχνικός επιμελητής, μουσικός, υποψήφιος διδάκτορας Πολιτισμικών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και συγγραφέας του βιβλίου «Τα μάτια της πόλης. Μια συνολική θεώρηση της street art. Η περίπτωση της Αθήνας»

Γιώργος Σκουρλής Atek – Mural artist, εικαστικός.

 

Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου θα παρουσιαστεί σε ομάδα μαθητών του σχολείου η θεωρητική προσέγγιση της τέχνης του graffiti και η τεχνική δημιουργίας των έργων, σε δύο τετράωρες συναντήσεις το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής, ενώ το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή για το κοινό συζήτηση – ομιλία με ομιλητές τους υπεύθυνους του Εργαστηρίου και με τίτλο «Τα μάτια της πόλης. Το graffiti/street art ως καλλιτεχνικό κίνημα, έκφραση και μορφή επικοινωνίας».

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί σε χώρους του σχολείου με τους προβλεπόμενους περιορισμούς, λόγω covid.

 

Το Διήμερο πραγματοποιείται με την υποστήριξη και χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και του Kos Aktis Art Hotel, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

 

Ο Διευθυντής

 

 

Γεώργιος Φ. Χαρτοφίλης

ΠΕ04.01 – Φυσικός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ