ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Επιτέλους! Επιστροφή στη διασκέδαση με όρθιους και με πολύ χορό, μετά την άρση των σχετικών απαγορεύσεων

15
4436

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Επιτέλους, παίρνουμε τη ζωή μας πίσω…

Διασκέδαση με όρθιους και με πολύ χορό, μετά την άρση των σχετικών απαγορεύσεων από το Σάββατο 19/02/2022.

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου….. Αν έχεις έγκυρο πιστοποιητικό ανα χείας. Δεν παίρνονται έτσι οι ζωές στα χέρια μας…… έτσι υποτάσσεσαι!!!!

  2. Αχ φιλενάδα έφτιαξα νύχια και μαλλιά φόρεσα τα λαμέ με τις πούλιες έβαλα τις ειικοσαποντες κόκκινες γόβες κρέμασα στο λαιμό και στα αυτιά την Άρτα με τα Γιάννενα και ξεσαλωσα στα μπουζουκο μαγαγαζα με χορό και γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως. Όλα αυτά παρέα με τον κορονοιο και τα 101 τελευταία κρούσματα της Κω.

  3. Για σκεφτείτε και απαντήστε μου αν βέβαια μπορεί κάποιος από εσάς τους τριπλοεμβολιασμένους που συνεχίζετε και πιστεύετε ακόμα τον Κούλη και την συμμορία του. Πως γίνεται από το φθινόπωρο μέχρι σήμερα με 2-20 κρούσματα ημερησίως να μας έχουν κλειδωμένους στα σπίτια και με 110-170 να ελευθερώνουν την εστίαση και την διασκέδαση με μεγάλη κάλυψη τραπεζοκαθισμάτων και όρθιους ο ένας πάνω στον άλλον; Αν δεν έχετε λογική και εμπεριστατωμένη εξήγηση, ελπίζω τουλάχιστον να καταλάβατε ότι σας δούλεψαν και εμβολιαστήκατε χωρίς κανέναν λόγο, γιατί αν όντως είναι τόσο μεταδοτική η Όμικρον και συνεχίζει να πεθαίνει κόσμος στις ΜΕΘ όπως ισχυρίζονται οι τηλεμαιντανοί γιατροί γιατί κατήργησαν τα μέτρα; Και πριν πει κάποιο πρόβατο ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν, να σας θυμίσω ότι από προχθές αυτοί πάνε ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς χώρους με Rapid test που σημαίνει ότι δεν νοσούν, ενώ όλο τον χειμώνα ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι επιτρεπόταν να μπούν σε εσωτερικούς χώρους.

    • Μα αυτός είναι ο σκοπός…. Να μεταδίδουν μεταξύ τους οι εμβολιασμενοι που ούτε rapid κάνουν ούτε μάσκα φοράνε σε κλειστούς χώρους για να έχουν να λένε ότι οι ανεμβολίαστοι φταίνε για τα κρούσματα……

    • Έχω δει με τα μάτια μου ανθρώπους που κολλάνε με θετικό ραπιντ που βγαίνουν έξω για καφέ. Δεν ξέρω αν είναι εμβολιασμένοι η όχι πάντως κυκλοφορούν. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δεν τηρούν τίποτε.

      • Αυτό δυστηχως είναι η ανευθυνότητα του καθενός. Δεν υπάρχει πλέον ούτε σεβασμός ούτε αγάπη προς τον συνάνθρωπο..

  4. Βγείτε βγείτε μετά κολλάει όλο το νησί όπως έγινε και ξεκίνησε τα Χριστούγεννα κι ακόμα συνεχίζουμε να κολλάμε και μετά μας φταίνε τα μέτρα που αν ήταν καλύτερα η οικονομία της χώρας τρίτο lockdown θα είχαμε

  5. Προς όλους εσάς που σχολιάζετε αρνητικά.
    Καθήστε Σπίτια σας για να μην κολλήσετε μέχρι να βγάλετε πουλάκια από τα Αυγά σας.
    Αν φοβάστε τόσο πολύ μείνετε σπίτια σας δεν σας υποχρεώνει κανείς να βγείτε.
    Γίνατε όλοι επιστήμονες ξαφνικά και εκφράζετε και γνώμη.
    Αν θέλετε βοήθεια για πιο γρήγορη εκκόλαψη των Αυγών σας Πωλούνται Λάμπες θέρμανσης.

    • Υπάρχει δημοκρατία ακόμη και ο καθένας εκφράζει την άποψη του. Να μάθουμε να δεχόμαστε την άποψη του καθενός είτε αυτό μας συμφέρει είτε όχι…
      Άλλοι προτημουν να κάτσουν στα αυγά τους και άλλοι υποτασσουν σε αυτά που μας λένε να κάνουμε για να πάνε να πιουν ένα «ποτό» ελεύθερα.
      Ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω για ποιο λόγο μπορεί να γίνονται όλα αυτά…..

    • Όσοι σχολιάζουμε αρνητικά δεν το κάνουμε γιατί φοβόμαστε αλλά γιατί ξέρουμε ότι μας δουλεύουν οι «ειδικοί». Επίσης δεν κινδυνεύουμε αφού δεν μπορούμε να μπούμε στα μαγαζιά επειδή είμαστε ανεμβολίαστοι. Και ξέρετε κάτι; Χεστήκ@με, ας μην μπούμε ποτέ!!! Τουλάχιστον θα έχουμε την υγεία μας και δεν θα μετανιώνουμε επειδή μας έπιασε κορόιδο ο Τσιόδρας και η παρέα του και τριπλο-εμβολιαστήκαμε. Περαστικά σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ