Δημιούργησε το απόλυτο outfit με Doca τσάντες

0
614

 

 

Η τσάντα αποτελεί για τη γυναίκα το απόλυτο must have item κάθε εποχής αλλά και απαραίτητο αξεσουάρ που ολοκληρώνει το look της. Σε λίγο που θα διανύουμε μια μεταβατική περίοδο και θα βαδίζουμε προς την άνοιξη, αξίζει να τσεκάρουμε όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν και φέτος στον παγκόσμιο ‘χάρτη‘ της μόδας.

Αν είσαι στη φάση που επιθυμείς μια ανανέωση στα αξεσουάρ σου, αξίζει να εμπιστευτείς απόλυτα το δημοφιλές ελληνικό brand Doca, επιλέγοντας τις τσάντες που θα αναδείξουν το στυλ και τη φινέτσα σου, σε κάθε εμφάνιση.

Η εταιρεία Doca πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στο χώρο της ελληνικής μόδας, προσφέροντας μοντέρνες και κλασικές επιλογές σε τσάντες, αξεσουάρ και ρούχα με πρωτότυπα μοτίβα. Η ίδια απευθύνεται στη γυναίκα που νιώθει δυναμική και χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της. Οι νέες τάσεις του φθινοπώρου προστάζουν να επιλέξεις γήινα χρώματα αλλά και κλασικά σχέδια που μπορούν να φορεθούν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.  Μια τσάντα Doca μπορεί να φορεθεί στη βόλτα σου, στο γραφείο ή και για το early drink μετά τη δουλειά, συνδυασμένη με διαφορετικά και ποικίλα outfits. Επίλεξε τη δική σου αγαπημένη μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα μεγέθη όπως backpacks, χιαστί αλλά και κομψά μικρά τσαντάκια που θα συνοδεύσουν κάθε ιδιαίτερη και επίσημη στιγμή σου.

Συνδύασε την Doca τσάντα σου με τα top αξεσουάρ της σεζόν

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με τις fashion επιλογές σου αξίζει να συνδυάσεις την τσάντα σου με ένα εξίσου εντυπωσιακό πορτοφόλι. Τα πορτοφόλια της εταιρείας Doca ξεχωρίζουν για το στυλ αλλά και τις διαχρονικές τους γραμμές, που ταιριάζουν με πολλές μοδάτες προτάσεις. Ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα σε πορτοφόλια κλασικά αλλά και σύγχρονα, σε χρώματα της εποχής και επίλεξε αυτό που καλύπτει τις δικές σου απαιτήσεις.

Office style με φουλάρια απαράμιλλου στυλ

Αν θέλεις να απογειώσεις το look σου, μπορείς να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη νότα, με τα πιο στυλάτα φουλάρια Doca. Εντυπωσιακά χρώματα και υφάσματα υψηλής ποιότητας, συνθέτουν το απόλυτο αξεσουάρ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Ανακάλυψε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ και γούστο και ξεχώρισε με τις πιο in style επιλογές.

 

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα του Style Lab και βρες όλα τα προϊόντα Doca που θα αναδείξουν το στυλ σου και θα σε κάνουν την πρωταγωνίστρια την νέας σεζόν. Απόκτησε αυτά που σου ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προτάσεων και με δωρεάν μεταφορικά στην πόρτα σου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ