Πρόσφερε τα δώρα σου σε κουτιά και πουγκιά κορυφαίας ποιότητας που θα εντυπωσιάσουν

0
588

Μία προσεγμένη συσκευασία αποτελεί πάντα εγγύηση για την προσφορά ενός δώρου. Και αυτό γιατί εκλαμβάνεται ως ένδειξη ότι ο παραλήπτης είναι σημαντικός για τον αποστολέα, καθώς αφιερώθηκε χρόνος για να γίνει η επιλογή της. Επιπλέον, η συσκευασία αντικατοπτρίζει και το ίδιο το δώρο, γεγονός που κάνει την επιλογή της ακόμα πιο μελετημένη.

 

Η κυτιοποιία Τενέδιος είναι ο απόλυτος προορισμός για σένα που δίνεις σημασία στη συσκευασία, κουτί ή πουγκί, στην οποία θα προσφέρεις τα δώρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η εμπειρία δεκαετιών, αλλά και η συνέπεια στην ποιότητα των υλικών και του σχεδιασμού κατατάσσει την εταιρία στις κορυφαίες του είδους!

Τα στρογγυλά κουτιά είναι μία ωραία εναλλακτική λύση, έναντι των «κλασικών» τετραγωνισμένων προτάσεων. Παρότι χάρτινα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά μιας και είναι κατασκευασμένα από χοντρό χαρτόνι υψηλής ποιότητας και, πάντα, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Χρησιμοποίησε ένα στρογγυλό κουτί για να προσφέρεις το δώρο σου, μέσα από τα υπέροχα έτοιμα κουτιά που θα βρεις στο εκθετήριο της κυτιοποιίας, σε χρώματα και σχέδια που θα λατρέψεις, και σε ποικιλία διαστάσεων για να βρεις την ιδανική για τις ανάγκες σου. Εναλλακτικά, σχεδίασε εσύ, με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας, τα κουτιά που θέλεις.

Τα κουτιά, όμως, δεν αποτελούν τη μοναδική λύση για τα προσφέρεις τα δώρα σου. Στη συλλογή της εταιρίας μπορείς, επίσης, να αναζητήσεις υφασμάτινα πουγκιά μεγάλα ή μικρά συσκευασίας και δώρου, που θα λατρέψεις. Φτιαγμένα από τα καλύτερα υφάσματα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από αισθητικής, θα τα βρεις σε τεράστια ποικιλία χρωματικών επιλογών και μοτίβων, για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου.

Οι κορδέλες για δώρα είναι η τελευταία μεν, αλλά η πιο σημαντική πινελιά! Χωρίς την κατάλληλη κορδέλα, το δώρο είναι ανολοκλήρωτο, γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να την παραλείπεις.

Οι προτάσεις για κορδέλες, που μπορείς να εξερευνήσεις, είναι πολλές και ποικίλες. Ποιοτικά υφάσματα, όπως βαμβακερό ή λινό, με ξεχωριστές λεπτομέρειες από πολυτελή δαντέλα ή πιο λιτές, και σε χρώματα και σχέδια που θα ταιριάξουν σε κάθε περίσταση.

 

Επικοινώνησε με το προσωπικό της κυτιοποιίας Τενέδιος και αφέσου στην πολύχρονη εμπειρία τους και γνώση, για να επιλέξεις όλα τα απαραίτητα που θα συνθέσουν την τέλεια συσκευασία δώρου. Οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας, που μπορεί να γίνει για λιανική ή χονδρική αγορά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ