Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου

0
761

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ-ΚΩ

 

Είναι λίγο να πούμε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους ανθρώπους που στηρίζουν την τοπική κοινωνία και ειδικότερα τα σχολεία του χωριού μας. Ο λόγος για τον Σύλλογο των Βρετανών που μένουν μόνιμα στην Κέφαλο, οι οποίοι φροντίζουν κατά καιρούς, αν και δεν έχουν μικρά παιδιά, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις να συγκεντρώνουν χρήματα και να κάνουν δωρεές στα σχολεία μας. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου τους κύριος Ρίτσαρντ Μόργκαν και η σύζυγός του Τζάνετ, μας παρέδωσαν στο Δημοτικό το ποσό των 500 ευρώ για τις ανάγκες του σχολείου. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με τον ίδιο ενθουσιασμό!

We can’t show enough appreciation to the people that support the local community and especially the schools of our village. Specifically, the British Community of Kefalos who assist the schools of Kefalos, by participating in various events and accumulating funds. Then, they financially boost the schools by donating those funds.

On Monday the 17th, the community president Mr Richard Morgan and his wife Jeanette offered the amount of 500€ for the school’s needs.

We kindly thank them for their contribution and we wish them all the best!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.