Νέες Ειδικότητες ΙΕΚ στην ΑΝΚΟ & Έκπτωση 30% έως 31/1

0
890

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anko εισήλθε στη νέα χρονιά δυναμικότερα από ποτέ, έχοντας λάβει μια ακόμη διεθνή σημαντική αναγνώριση και παρουσιάζοντας τέσσερις νέες ειδικότητες.

 

Το ΙΙΕΚ Anko είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα που έλαβε την παγκόσμια αναγνώριση από το Institute of Hospitality (IoH) για τα υψηλού επιπέδου προγράμματα επαγγελματικών σπουδών στη φιλοξενία και τον τουρισμό.

 

Το Institute of Hospitality (IoH) είναι ο κορυφαίος, βραβευμένος, επαγγελματικός οργανισμός μελών παγκοσμίως για επαγγελματίες της φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο που πιστοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα.

 

Τα διαπιστευμένα προγράμματα αποδεικνύουν ότι πληρούν αναγνωρισμένα επίπεδα και πρότυπα επαγγελματικής γνώσης, δεξιοτήτων και κατανόησης, είναι σχετικά με τις ανάγκες του κλάδου και πληρούν τα αποδεκτά διεθνή πρότυπα αναφοράς. Η διαπίστευση συμβάλλει στην προώθηση διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ποιότητας και βοηθά στην κινητικότητα του εργατικού δυναμικού στο διεθνές περιβάλλον.

 

Έχοντας αυτή την τόσο σημαντική αναγνώριση για το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το ΙΕΚ Anko προχώρησε στην προσθήκη τεσσάρων νέων ειδικοτήτων:

  • Γραφιστική
  • Παιδαγωγικά
  • Βοηθός Φαρμακείου
  • Ποδολογία

 

https://anko.edu.gr/el/academy/subject/boh8os-brefonhpiokomoy/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-ais8htikos-podologias-kallwpismoy-nyxiwn-/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-farmakwn-kallyntikoy-boh8os-farmakeioy/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/grafistikh-web-design-polymesa/

 

Οι εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού ανέδειξαν την ανάγκη εξειδικευμένου προσωπικού, τόσο στις επιχειρήσεις φιλοξενίας, όσο και στους κλάδους που επηρεάζονται ή ενισχύονται από την συνολική δραστηριοποίηση.

 

Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις κρίνονται για τη διαδικασία στελέχωσης και εκπροσώπησης τους στην παγκόσμια αγορά. Τα νέα δεδομένα απαιτούν δυναμικά στελέχη που κατέχουν θεωρητικό αλλά και πρακτικό υπόβαθρο.

 

Τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ Anko προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής ενός επαγγέλματος με εγγυημένη απασχόληση και εξέλιξη. Επέλεξε σήμερα την ειδικότητα που σου ταιριάζει και κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!

 

 

https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-mageirikhs-chef/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-zaxaroplastikhs-artopoiias/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/hotel-management/ https://anko.edu.gr/el/academy/subject/texnikos-aisthhtikhs-kai-akron/

 

30 χρόνια τώρα, οδηγούμε τις εξελίξεις.

Κάνε την εγγραφή σου έως 31 Ιανουαρίου 2022 και πρόλαβε 30% έκπτωση!

 

https://anko.edu.gr/el/

 

 

Γιατί η πιο καθοριστική στιγμή της ζωής σου είναι τώρα.

 

ΙΕΚ Anko Κως

Ελευθερίου Βενιζέλου 79

22420 26900

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ