Κως: Έριξε χαλάζι … σε μέγεθος καρυδιού (φωτο & βίντεο)

7
1764

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε απόψε σε διάφορες περιοχές του νησιού της Κω.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλε φίλος Αναγνώστης είναι από το Αμανιού.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε μερικές ημέρες συμπληρώνονται 11 χρόνια από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα[έντονη βροχή-χαλαζόπτωση] που έπληξαν το νησί μας και μας βρήκαν εντελώς απροετοίμαστους.Επειδή τα καιρικά φαινόμενα έρχονται και ξαναέρχονται, θέλω να πιστεύω, ότι πήραμε το μάθημά μας,θέλω να πιστεύω ότι, Επαρχείο,Δήμος και πολίτες έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες.

    • Και τι θέλεις να κάνουν εξυπνε εσύ? Να χορέψουν τον χορό της βροχής για να πεσει πιο μικρό χαλάζι? Πλάκα μας κάνεις? Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ότι πρέπει να έχουν κάνει? Για σκέψου το..

      • Προτείνω να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας,να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις,να μην παρκάρουμε κάτω από δέντρα και σε σημεία που συγκεντρώνονται νερά,να μην κυκλοφορούμε στους παραλιακούς δρόμους και σε δρόμους με πιθανές κατολισθήσεις,να καθαρίζουμε τα φρεάτια απορροής και γενικά τις μέρες αυτές να είμαστε σε εγρήγορση,μπόρα είναι και θα περάσει.Με εξυπνάδες και μαγγιές δεν αντιμετωπίζονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα.Όσοι έζησαν την δύναμη της φύσης την σέβονται και την υπολογίζουν,όσοι δεν την έζησαν ας το ρίξουν στον χορό του νερού ή της φωτιάς,όταν όμως έλθει ο λογαριασμός να μην κλαίγονται και να μην ζητούν αποκατάσταση ζημιών.

  2. Και τι θέλεις να κάνουν εξυπνε εσύ? Να χορέψουν τον χορό της βροχής για να πεσει πιο μικρό χαλάζι? Πλάκα μας κάνεις? Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ότι πρέπει να έχουν κάνει? Για σκέψου το..

    • Ο παραπάνω σχολιαστής μίλησε για ακραία καιρικά φαινόμενα που πιθανόν θα πλήξουν το νησί και για την ετοιμότητα Επαρχείου,Δήμου και πολιτών, πουθενά δεν αναφέρθηκε για το χαλάζι που έπεσε και ποιο ήταν μέγεθος του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.