B. Μανιάς: Ο ΣΕΠΕ Κω θα συμμετέχει στον ΟΤΑΠ η ΓΣ θα αποφασίσει για την είσπραξη του τέλους (ΒΙΝΤΕΟ – Οι βραβευθέντες ΟΝΟΜΑΤΑ)

2
1269

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ : Ο ΣΕΠΕ-ΚΩ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ- Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ.video

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕΚΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ

1. Χασάν Κιοσέογλου (Global), Nίκο Βιέρι (Σπιτάκι), Σακελλάρη Κούρο (Νικόλας ο Ψαράς), Μιχάλη Ματθαίο (Oλύμπια στη Zιά) και Βασίλη Μανιά (Λοφάκι) για την φιλοξενία που παρείχαν στα μέσα Μαίου σε Τσέχους δημοσιογράφους και στη συνοδό τους ξεναγό κ.Λίντα Κουλιά
2. Μιχάλη Χόνδρο (Μεσόγειος), Νίκο Παπακωνσταντίνου (Ωρομέδων στη Ζιά), Περικλή Μακρή (Oυζερί Περικλής στο Μαστιχάρι), Μανώλη Σκουμπουρδή (ταβέρνα Αμπάβρης) και Αλέξανδρος Bantzelatze (La Prima) για την φιλοξενία που παρείχαν στα τέλη Μαΐου σε Αυστριακούς δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο νησί προσκεκλημένοι του ΕΟΤ Αυστρίας .
3. Μάγκυ Μιχαηλίδου (beach bar Άγιος Φωκάς), Ντίνα Σβύνου (Αβάντι), Αχμέτ Χατζησουλεϊμάν και Χασάν Χατζησουλεϊμάν (Αλής), Κατερίνα Γεωργαντή (Σαρδέλλες), Νίκος Βαρβατσούλης (Λεμόνι και Ρίγανη), Σωτήρης Βορριάς (Σελέκτ), Μανώλης Αλεξίου (Φάρος στην Κέφαλο), Μυρσίνη Μπίλλη (Κομπολογάκι στην Κέφαλο), Γιάννης Φραγκούλης (Yefsis), Σεβαστή Κοπανέζου (Μπαρμπούνι), Ηλίας Βαλινάκης (Ευδοκία), Alberto Ameda (Αλμπέρτο) και Βασίλης Μανιάς (Λοφάκι) για την φιλοξενία που παρείχαν σε 40 Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες που φιλοξενήθηκαν στο νησί μας την περίοδο 3-10 Ιουνίου. Οι Ιταλοί επισκέπτες ήταν πράκτορες ενός από του μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, του Eden Viaggi (βραβευμένος ως καλύτερος tour operator της Ιταλίας για το 2016).
4. Hλία Μονογυιό (Διχτάκι) και Βασίλης Μανιά (Λοφάκι) για την παροχή γευμάτων στον Τσέχο πρέσβη και την ακολουθία του που βρέθηκαν στο νησί μας τον Ιούλιο με αφορμή το φεστιβάλ των φιλαρμονικών
5. Μιχάλη Κασίου (Αυλή στη Ζιά), Δημήτρη Παρασκευά (Hellas), Xρυσόπουλο Δημήτρη και Michael Jelend (Πέλαγος στην Καρδάμαινα), για την φιλοξενία Γερμανών δημοσιογράφων, απεσταλμένων του ΕΟΤ Φραγκφούρτης.
6. Χρήστο και Μανώλη Μαραγκό ( Λάμπρος), Μιχάλη Ματθαίο (Ολύμπια στη Ζιά) και Δημήτρη Αλαβέρα (Αράπης-FatOlive στην Καρδάμαινα), για την παροχή φιλοξενίας σε Γάλλους bloggers απεσταλμένους του ΕΟΤ Γαλλίας.
7. Σωτήρη Τσεκούρα και Σωτήρη Κασκαβέλη ( Ελιά) και Βασίλη Μανιά (Λοφάκι) για τη φιλοξενία της Μυρσίνης Λαμπράκη, γνωστής δημοσιογράφου-γευσιγνώστριας, που βρέθηκε πρόσφατα στην Κω με αφορμή το φεστιβάλ τοπικής γαστρονομίας.
8. Sharon Greaves και Στέφανο Κυρίτση (TARATSA KITCHEN BAR στην Καρδάμαινα), Μιχάλης Κασίου (Αυλή στη Ζιά) και Κώστα Παπακωνσταντίνου (Μπρόντγουεη), για την παροχή γευμάτων σε Δανούς δημοσιογράφους, προσκεκλημένους από τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας στο νησί μας, στο διάστημα 23 εως 30 Σεπτέμβρη.

9. Σταμάτη Οικονομίδη (Έσπερος στο Τιγκάκι), Δημήτρη Αθανασόπουλο (Ολυπιάδα) και Κώστα Γκαϊντατζή (Kostas grillhouse), για τη βοήθεια προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Κω.
10. Αλεξίου Μανώλης (Φάρος στην Κέφαλο), Βλάσης Λάντζιος (Pizza Con), Βορριάς Σωτήρης (Σελέκτ) , Γεωργαντή Κατερίνα (Σαρδέλες) , Γιατζόγλου Χρήστος (Papas beach), Κιοσέογλου Μελέκ (Χασάν) , Κιοσέογλου Χασάν (Global), Κούρος Σακελλάρης (Νικόλας ο Ψαράς), Κουτσοκώστας Κώστας (Chill box), Μανιάς Βασίλης (Λοφάκι), Μπαχάρης Σταύρος (G Plaza), Οικονομίδης Σταμάτης (Έσπερος στο Τιγκάκι), Πλατέλλας Λάκης (Ευκάλυπτοι) , Σεγραίδος Γιώργος (Άγιος Φωκάς), Σκουμπουρδής Μανώλης (Αμπάβρης), Τσάμπαλας Νίκος (Twin Dragon), Φουρτούνης Ανθούλης (Magic Beach στην Κέφαλο), Χατζηκαλύμνιου Αναστασία (Τελεία και Βάφλα και Lab), Χατζηπαυλής Κώστας (Zero), Χατζησουλεϊμάν Aχμέτ και Χασάν(Αλής), για έκτακτη οικονομική ενίσχυση υπέρ συναδέλφου του οποίου το κατάστημα καταστράφηκε από πυρκαγιά τον περασμένο Ιούλιο

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ