Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 2/12 –8/12/2021

0
107

Πρόγραμμα προβολών 2/12 –8/12/2021

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 2/12 έως και την Τετάρτη 8/12

θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες.

GHOSTBUSTERS LEGACY

Υπόθεση:  Το επόμενο κεφάλαιο στο σύμπαν των Ghostbusters είναι εδώ. Στη νέα ταινία Ghostbusters: Legacy μια μαμά και τα δύο παιδιά της μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη όταν αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σύνδεσή τους με τους αυθεντικούς Ghostbusters και τη μυστική κληρονομιά που τους άφησε πίσω ο παππούς τους.

Διάρκεια:  124’

Είδος: Κωμωδία, Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν

Ηθοποιοί: Κάρι Κουν, Φιν Γουλφχάρντ, Μακίνα Γκρέις, Πολ Ραντ, Ανι Ποτς, Σιγκούρνι Γουίβερ,

Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ

Πέμπτη 2/12:   22:05

Παρασκευή 3/12:  19:15

Κυριακή 5/12:  21:15

Δευτέρα 6/12:   19:00

Tετάρτη 8/12:  21:30

KARDITSA FOREVER

Υπόθεση: Μεγάλες ίντριγκες, επενδύσεις δολαρίων, απάτες μέσα σε σκάνδαλα, κρυφά πάθη, θαυματουργά προϊόντα και πολλά ακόμη ξέφρενα μπερδέματα, δίνουν και παίρνουν στη νέα σπαρταριστή οικογενειακή κωμωδία που βλέπεται με κομμένη την ανάσα (από τα γέλια!). Δέκα χρόνια μετά την αξέχαστη εμπορική επιτυχία «I LOVE KARDITSA», ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης («Λάρισα Εμπιστευτικό») επιστρέφει στο… χωριό του εγκλήματος με την ταινία «KARDITSA FOREVER»!

Διάρκεια: 105’

Είδος: Κωμωδία      Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης

Ηθοποιοί:  Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάνια Τρύπη, Τάσος Κωστής, Μαρία Πολυχρονίδη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Δανάη Παππά, Τάσος Παλατζίδης, Ευτυχία Φαναριώτη

Σάββατο 4/12 :   22:05

Κυριακή 5/12:  19:15

Δευτέρα 6/12:   21:15

Τετάρτη 8/12: 19:15

O OIKOΣ GUCCI (HOUSE OF GUCCI)

Υπόθεση: Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Διάρκεια:    154’

Είδος: Δράμα, Βιογραφία     Σκηνοθεσία: Ρίντλει Σκοτ

Ηθοποιοί:  Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ, Αλ Πατσίνο

Πέμπτη 2/12:   19:15

Παρασκευή 3/12:  21:30

Σάββατο 4/12 19:15

Τρίτη 7/12 21:15

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

Υπόθεση:  Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Διάρκεια: 99’    Είδος: Ιστορική

Σκηνοθεσία :Νικόλας Δημητρόπουλος

Ηθοποιοί : MaxVon Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Martin Laer,  Alice Krige, Tomas Arana, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής

Τρίτη 7/12:  19:00

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Υπόθεση: Η συνέχεια της προτεινόμενης για Oscar® καλύτερου animation επιτυχίας της DreamWorks που εισέπραξε 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, διαθέτει ένα ακόμη πιο εξωφρενικό και απολαυστικό σενάριο και πάει ένα βήμα πιο μακριά το σκίτσο και το σχεδιασμό της πρώτης ταινίας του 2016. Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Διάρκεια: 107’    Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Τομ Μακ Γκραθ

Με την φωνή του Πάνου Μουζουράκη

Σάββατο 4/12 :   17:00

Κυριακή 5/12:  17:00

Τετάρτη 8/12: 17:00

 

H OIKOΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ 2

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία, οι Άνταμς μπερδεύονται ξανά σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά, με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα που θα βρουν στο διάβα τους. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη μακάβρια φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν τη σκοτεινιά και την εκκεντρικότητά τους, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.Η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους βγάλει από την ασφάλεια του σπιτιού τους και θα τους φέρει σε επαφή με πολλούς ανυποψίαστους χαρακτήρες. Τι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πάει στραβά;

Διάρκεια: 93’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια       Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον

Ηθοποιοί(Φωνές) : Τζίνη Παπαδοπούλο,), Βασίλης Σάφος, Λυδία Τζανουδάκη, Θάνος Λέκκας, Παύλος Χρυσανθίδης

Δευτέρα 6/12:  17:00

Σας περιμένουμε!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ