ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η βασιλόπιτα της ΕΟΔ Κω οι βραβεύσεις & η απονομή πτυχίων στους νέους εθελοντές

0
3828

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΕΟΔ Κω, στις εγκαταστάσεις της.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Κω & Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, ο Αντιπρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Α. Βαβλάς, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γ. Μαυρίδης, ο Αερολιμενάρχης Κω Α. Καλλούδης, ο πρ. Διοικητής της Πυροσβεστικής Γ. Τσιάμης και πολλοί εθελοντές και μέλη της ΕΟΔ.

Τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για καλή χρονιά μετέφερε ο π. Περικλής ο οποίος και έκοψε την βασιλόπιτα, ενώ τις ευχές εκ μέρους της ΕΟΔ Κω με μία σύντομη αναφορά στις δράσεις της έδωσε ο Πρόεδρος της, Αντώνης Τρουμούλης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις προς τον Πρόεδρο της Μαρίνας για την στήριξη στο έργο της ΕΟΔ (με τη φιλοξενία των διασωστικών σκαφών της), το Πρατήριο υγρών καυσίμων Λαμπρόγλου, και τον ηλεκτρονικό  Σταμάτη Κατσαρό για την στήριξή τους (φωτό).

Τέλος, απονεμήθηκαν τα πτυχία στους νέους εθελοντές διασώστες της ΕΟΔ κι έγιναν κληρώσεις διάφορων δώρων (φωτό – βίντεο).

Η τυχερή η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε έναν φακό (ειδικό για διασωστικές επιχειρήσεις) ήταν το νέο μέλος της ομάδας Μαριάνθη Αγραφιώτου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ