Στην Κω το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας

0
112

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί τής Κω την 13η Σεπτεμβρίου 2021 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α, που τώρα κατοικούν στο νησί.

Η ενημέρωση θα αφορά τίς τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα και μόνο, θα βρίσκεται στην Κω, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 15η Σεπτεμβρίου 2021 από τίς 6.00μμ έως τις 8.00μμ στον εξωτερικό χώρο της Μαρίνας της Κω, τηρουμένων όλων των Υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον COVlD-19 ( Υποχρεωτική χρήση μάσκας, αποφυγή συνωστισμού, τήρηση αποστάσεων και κατά προτίμηση εξυπηρέτησης ανά ΙΟ λεπτά ).

Σημειωτέον, ότι την προηγούμενη ημέρα 14 Σεπτεμβρίου και μεταξύ 11.00 έως 13.00 θα επισκεφθούμε το χωριό τής Κεφάλου και συγκεκριμένα το Δημαρχείο για όσους δεν μπορούν να έλθουν στην Μαρίνα της Κω την επομένη.. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε την υπεύθυνη για θέματα Ελληνο Αμερικανών τής Κω και ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Πρώτο Κα Σάντυ Λαδικού στο τηλέφωνο 22420-29400, την Κοινότητα Κεφάλου ( Κα Διονυσία Βαβίθη) στο 2242071208 ή το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο e-mail [email protected] .

 

Με εκτίμηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ