ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Διχασμένοι οι πολίτες – δυσαρέσκεια στους καταστηματάρχες σχετικά με τα νέα μέτρα αποκλεισμού και πίεσης των ανεμβολίαστων

11
5994

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Διχασμένες οι απόψεις σχετικά με τα νέα μέτρα αποκλεισμού και πίεσης των ανεμβολίαστων.

Ειδικά οι σκεπτικιστές θεωρούν ότι πιέζονται να κάνουν το εμβόλιο παρά τις επιφυλάξεις τους προκειμένου να μην χάσουν τη δουλειά τους ή να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οικονομικά.

Από την άλλη όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο θεωρούν λογικά τα μέτρα αυτά προκειμένου να ξεπεράσουμε την πανδημία και να αποφύγουμε νέα γενικά lockdown.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κακομοίροι οι εμβολιασμενοι τους κοροειδεψαν. Και μάσκα φοράνε και αποστάσεις και παιθενουν και από τον ιό και από το εμβόλιο…..νομίζουν ότι δεν θα έχουν lockdown…άλλοι 2 μήνες ελευθερία

    • Εσένα πάντως σε κορόιδεψαν στο σχολείο στο μάθημα της ορθογραφίας και θέλεις μα έχεις και δημόσια άποψη

  2. Test πολλά και συνέχεια να κάνουν τα ψέκια μήπως και βάλουν μυαλό.. Θα πάρετε και δώρο κωδικό ενεργοποίησης Windows 11 από το αφεντικό.. Αα ρε κουρκούβιαλοι εμβολιαστείτε μήπως και τελειώσουμε ποτέ!!!!!!!

  3. …αυτοί που πιστεύουν αυτούς τους πολιτικούς και αυτούς τους καναλάρχες που τους δουλεύουν μια ζωή! Αυτές τις πόρνες της παγκόσμιας χούντας, τους πιστεύει η ψεκασμένη, υπνοτισμένη μάζα αντί να αντισταθεί στην απάτη!

  4. Εμείς δεν πάμε έτσι κι αλλιώς σε καφετέριες κσι εστιατόρια και έτσι δεν μας νοιάζει καθόλου ας κάνουν ότι θέλουν δεν γινόμαστε πειραματόζωα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ