Θερινός Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 19/8 – 25/8/2021

0
60

Θερινός Κινηματογράφος Ορφέας

Φαιναρέτης 3 – 22421 16923

 

kosorfeas@gmail.com  

www.cineorfeas.gr

 

Κάντε like στην σελίδα μας:                   www.facebook.com /cineorfeas

 

 

Πρόγραμμα προβολών 19/8 – 25/8/2021

Στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 19/8 έως και την Τετάρτη 25/8 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες.

THE SUICIDE SQUAD

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση:  Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρεβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί όπου βρίσκονται έγκλειστοι οι χείριστοι εγκληματίες και θα κάνουν τα πάντα για να ξεφύγουν – ακόμα και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή Task Force X. Ποια είναι η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου; Να συγκεντρωθεί μία εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από τους Μπλάντσπορτ, Πισμέικερ (Ειρηνοποιό), Κάπτεν Μπούμερανγκ, Ρατκάτσερ 2, Σαβάντ, Κινγκ Σαρκ, Μπλάκγκαρντ, Τζάβελιν και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, τη Χάρλεϊ Κουίν.

Διάρκεια:  132’      Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν

Ηθοποιοί: Μάργκοτ Ρόμπι, Ίντρις Έλμπα, Τζον Σίνα, Τζόελ Κίναμαν, Τζάι Κόρτνεϊ, Πίτερ Καπάλντι, Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν

Πέμπτη 19/8:   22:05

Παρασκευή 20/8: 21:00 & 23:30

Σάββατο 21/8 :   22:05

Κυριακή 22/8:  22:30

Δευτέρα 23/8:   21:00

Τρίτη 24/8:  23:15

Τετάρτη 25/8:  22:00

 

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΜΟΥ(DRAGON RIDER)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Βασισμένο στο βιβλίο της διεθνώς αναγνωρισμένης Κορνέλια Φούνκε, το «Ταξίδι με τον Δράκο μου» είναι μία διασκεδαστική και γεμάτη ενέργεια ταινία κινουμένων σχεδίων με οικολογικό μήνυμα. Κάποτε οι δράκοι ζούσαν αρμονικά με τους ανθρώπους, μέχρι που άρχισαν να τους κυνηγούν. Τώρα κρύβονται σε ένα τροπικό δάσος, όμως η αποψίλωση τους απειλεί. Είναι στο χέρι μιας παράξενης και ξεκαρδιστικής παρέας να σώσει τους δράκους από σίγουρη εξαφάνιση.Μία μαγική και αισιόδοξη ταινία για τη φιλία, μία ευφάνταστη περιπέτεια για τη δύναμη που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Διάρκεια: 91’         Είδος: Κινούμενα Σχέδια    Σκηνοθεσία: Τόμερ Έσεντ

Ηθοποιοί(Φωνές): Τίτος Γρηγορόπουλος, Ινώ Στεφανή, Γιώργος Σκουφής, Αργύρης Παυλίδης, Χρήστος Θάνος

Πέμπτη 19/8:   20:15

Σάββατο 21/8 :   20:15

 

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ(THE COURIER)

Υπόθεση:  Η απίστευτη και αληθινή ιστορία ενός Βρετανού επιχειρηματία, του GrevilleWynne, που τερατολογήθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες κατασκοπικές επιχειρήσεις της ιστορίας. Υπό τις  διαταγές της βρετανικής MI-6 και της αμερικάνικης CIAσυνάπτει μια επικίνδυνη συνεργασία με τον Ρώσο αξιωματικό OlegPenkovsky στην προσπάθεια του να παρέχει σημαντικές πληροφορίες που θα εμποδίσουν μια πυρηνική επίθεση

Διάρκεια:  111’

Είδος: Δράμα, Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Κουκ

Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μεράμπ Νινιτζέ, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Τζέσι Μπάκλει

Δευτέρα 23/8:   23:30

Τρίτη 24/8:  21:00

 

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (THE FATHER)

Υπόθεση:  Βραβευμένη με Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου. Ζώντας σε ένα διαμέρισμα του Λονδίνου, ο 80χρονος Άντονι αντιστέκεται στη φροντίδα που του παρέχει η κόρη του, η Αν. Εκείνη σκοπεύει να φύγει και να ζήσει στο Παρίσι, ή τουλάχιστον είναι ο Άντονι που επιμένει να το λέει. Τώρα βρέθηκε μια νέα γυναίκα να τον βοηθάει, και το όνομα της είναι Λόρα. Αλλά το μυαλό του γηραιού άντρα ολοένα κι απομακρύνεται, και είναι θέμα χρόνου που και ο ίδιος θα αρχίσει να αμφισβητεί αυτά που λέει ή βλέπει.

Διάρκεια: 97’         Είδος: Δραματική   Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζέλερ

Ηθοποιοί: Αντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις

Κυριακή 22/8:  20:30

 

ΣΠΙΡΙΤ: Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ (SPIRIT UNTAMED)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Η Λάκι ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας όταν η ζωή της διασταυρώνεται με ένα άγριο άλογο, τον Σπίριτ. Όλα ξεκίνησαν επιδή η μικρή Λάκι Πρέσκοτ είναι ξεροκέφαλη και δεν αντέχει τους κανόνες και τους περιορισμούς, όπως ήταν και η μαμά της. Η Λάκι μεγάλωνε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Κόρα, της θείας της, που θέλει μόνο το καλό για τη μικρή της ανιψιά αλλά δεν ξέρει πως να της το προσφέρει. Η Λάκι αναγκάζεται λοιπόν να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο και το αποτέλεσμα θα είναι η ζωή της να αλλάξει δραματικά.

Διάρκεια: 88’         Είδος: Κινούμενα Σχέδια    Σκηνοθεσία: Ελέιν Μπόγκαν

Τετάρτη 25/8:  20:00

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ