Τα ιδανικά βραχιόλια για το καλοκαίρι

0
167

Το καλοκαιρινό style δε χρειάζεστε πολλά! Ένα ανάλαφρο outfit και μερικά όμορφα κοσμήματα που θα κάνουν τη διαφορά, αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό σας ντύσιμο! Με ένα ή περισσότερα βραχιόλια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό summer look που εκπέμπει λάμψη με κάθε κίνηση του χεριού σας, είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στην παραλία.

Τα βραχιόλια αποτελούν το απόλυτο must-have κόσμημα για τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί χάρη στην εύκολη εφαρμογή τους, προσφέρουν ευελιξία και μπορείτε να τα φοράτε σε κάθε σας δραστηριότητα, προσθέτοντας μια φρέσκια νότα στις εμφανίσεις σας.

Ποια είναι όμως τα ιδανικά βραχιόλια που μπορούμε να φοράμε το καλοκαίρι; Σας παρουσιάζουμε τις 3 κατηγορίες από γυναικεία βραχιόλια που θα αναδείξουν τη ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα!

 

Βραχιόλια με αλυσίδα

Ένα όμορφο βραχιόλι με λεπτή αλυσίδα σε χρυσό, ασημί ή gold rose απόχρωση, με πέτρες ή κρεμαστά μοτίφ είναι η ό,τι πιο ανάλαφρο και κομψό μπορείτε να φορέσετε στον καρπό σας τις θερμές μέρες. Απογειώστε το καλοκαιρινό σας στυλ επιλέγοντας μοναδικά γυναικεία βραχιόλια με αλυσίδα διακοσμημένα με ιδιαίτερα σχέδια με πετρούλες, ή μινιατούρες με ματάκια, σταυρούς, λουλουδάκια ή γεωμετρικά σχήματα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το look φορώντας στον αστράγαλο σας ένα βραχιόλι ποδιού με αλυσίδα, που είναι το απόλυτο beach trend του καλοκαιριού.

 

Χειροπέδες

Μία minimal και διαχρονική επιλογή που αγαπούν όλες οι γυναίκες! Δημιουργήστε fashion statement εμφανίσεις φορώντας πολλές χειροπέδες μαζί με mix-and-match συνδυασμούς σε χρυσό και ασημί και εντυπωσιάστε σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Για περιστάσεις που απαιτούν πιο κομψό στυλ, επιλέξτε να φορέσετε μόνο μία χειροπέδα, προσθέτοντας διακριτική λάμψη στο ντύσιμό σας.

Δερμάτινα βραχιόλια

Σε περίπτωση που δε θέλετε να αποχωρίζεστε τα βραχιόλια μέσα στη θάλασσα, τότε ένα βραχιόλι με δερμάτινο λουράκι είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Άνετα και ευκολοφόρετα, τα δερμάτινα βραχιόλια στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικά στο θαλασσινό νερό για να τα φοράτε όλο το καλοκαίρι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποκτήστε το απόλυτο summer style με δερμάτινα βραχιόλια διακοσμημένα με κοχύλια και άλλα στοιχεία της θάλασσας που “κλείνουν” μέσα τους τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας!

 

Για ακόμα περισσότερες επιλογές, που είναι βέβαιο ότι ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το e-shop του Kosmima24.gr για να αποκτήσετε τα ιδανικά καλοκαιρινά βραχιόλια που θα απογειώσουν τη διάθεση σας! Στο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σχέδια και χρώματα που θα σας εντυπωσιάσουν! Επιλέξτε ανάμεσα σε μια πληθώρα από εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες, που ξεχωρίζουν με την αστραφτερή τους λάμψη και τον απαράμιλλο σχεδιασμό.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια την online αγορά σας, απολαμβάνοντας δωρεάν μεταφορικά σε κάθε παραγγελία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ