Αδέσποτες γάτες στο Ασκληπιείο της Κω Μία κατάσταση που δεν τιμά καθόλου το νησί μας

13
3451

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αδέσποτες γάτες στο Ασκληπιείο της Κω Μία κατάσταση που δεν τιμά καθόλου το νησί μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1146374609111800&type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARBVRf4ik290ulBCKZz2mWC3Lkcrheak9vK_B4Hja075QvQRpkGNIQUsG6UPbqwcpYkfcbVnNiSmyZdRpoeQS71cvxCmc7yoevuUvkpAqfKPOyiHBg3UiyNZ-q0rEjUtrOfV0lwHpsseuguqm91_rN0_eD_2VEhp6r2cS0j5Pi0df3FV0eOz_PtSCxVA7FVeCiRrjmry23iTojU0jslG0btW7vHiJN_1bIe_YMFyg6xj6Wo8FGoaR_7jKT4XXadSJzGnKTGjMQ53_W-q8WgzqUnYFznBNlk_h7F0aqkGxh0H1gQ9ptUIGw

    Θα ήθελα να συγχαρώ την εθελοντική φιλοζωική ομάδα Modestos για αυτά που προσφέρει και κάνει για τα αδέσποτα ζωάκια. Επίσης τους ευχαριστώ που περισυνέλεξαν (από τη γειτονιά μου) και φρόντισαν αυτό το όμορφο γατάκι το οποίο είχε σπασμένο πόδι. Ο συγκεκριμένος αδέσποτος γάτος πολλές φορές ερχόταν στο σπίτι μου (ήταν μασκότ της γειτονιάς) και το τάιζα. Εδώ και 7-8 μήνες είχαμε χάσει τα ίχνη του, όμως όταν ανακάλυψα ότι η εθελοντική φιλοζωική ομάδα Modestos το είχε πάρει στην Ολλανδία και το περιέθαλψε, μιλάμε το πόσο χάρηκα δεν περιγράφεται!!
    Μπράβο στην ομάδα είστε άξιοι συγχαρητηρίων.😺😻🙏👌✌

  2. Στο θέμα με το Ασκληπιείο έχετε άδικο. Σας ζήτησαν να βοηθήσετε επειδή μια μάνα πέθαινε και είπατε ότι θα τα επιστρέψετε πίσω μπροστά σε αυτούς που σας τηλεφώνησαν, αλλά μετά αφού δεν πιάσατε την γάτα είπατε κατά λέξη ότι τα τάξατε αλλού. Τα 2 γατάκια θα τα έπαιρναν δύο άτομα ,σας φώναξαν μπας και σώσετε την μητέρα επειδή ήταν άρρωστη αλλά εσείς ενώ είπατε ότι θα τα επιστρέψετε, τα δώσατε αλλού !!! Αυτό λέγεται εμπορία .
    Είμαι απ αυτούς που δίνω απ το υστέρημα μου ότι μπορώ,βοηθώ στις στειρώσεις,αλλά ξέρω ότι δεν ΑΠΑΝΤΑ καμιά ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,μόνο σε ξένους απαντάτε,ενώ κάποιες φιλοζωικές έχετε κάνει την ευθανασία καθημερινή ρουτίνα.

  3. Η αληθεια ειναι οτι καποιους ανθρωπους τους τρεφουν τα ζωα.Ποσα περνεουν οι φιλόζωοι;Τι δουλεια θα εκαναν αν δεν τους/τις ταιζαν οι γατες;Εξαλου εχουμε και ντοπια παραδειγματα που καποιοι αν τους ρωτησεις τι δουλεια κανουν και πως ζουν η απαντηση ειναι…φιλοζωος.

  4. Ολα αυτα τα αδεσποτα σκυλια και γατια ειναι εργο των φιλιζωων.Ποιος εφερε ρατσες σκυλων που καμια σχεση δεν εχουν με την Κω και μετα γεμισαν μπασταρδα και διασταυρωσεις παραξενες;Φιλοζωοι δεν ειναι;Ποιος μαζευει και ταιζει γατακια(μακρια απο το σπιτι τους)κανοντας αγελες;Φιλοζωη δεν ειναι;Η φυση απο μονη της φροντιζει για ολα τα ειδη στη γη.Αλλα τα αυξανει και αλλα τα εξαφανιζει.Ο βιασμος της φυσης τι οφελει.Φυσικο δεν ειναι αν υπαρχει αφθονο μφαγητο και τα αφηνουμε ανεξελεκτα τα γατια και τα σκυλια να πολλαπλασιαζοντε;Ειναι να απορει κανεις τι δουλεια κανουν η θα εκαναν οι φιλοζωικες(ΜΚΟ) χωρις αδεσποτα.Θα μου πει καποιος οτι θα εκαναν και οι αλλες ΜΚΟ που φροντιζουν προσφυγες.

  5. Η αληθεια ειναι επειδη εχω παει πολλες φορες στην Ολλανδια στο Αμστερναμ δεν υπαρχουν αδεσποτα.Τα εχουν εξαφανισει,δεν ξερω τον τροπο αλλα φυσιολογικα ενα ζωο οσο ζει αναπαραγεται.Εκει μαλλον οχι ,μονο οποιο θελουν.Απο την αλλη ειδα στους δρομους πολλους αστεγουν να κοιμοντε στο χιονη και βροχη.Αυτοι δεν ειναι ντροπη για την Ολλανδια αλλα ειναι ντροπη οι γατες στο Ασκληπιειο.Τι να ποει κανεις…σημεια των καιρων.

  6. Η κυρία μπορεί να λέει ότι τη συμφέρει και την εξυπηρετεί τα γατάκια για να ξέρει και η άλλη κυρία η Ελληνίδα ήταν δύο και θα τα έπαιρναν σπίτι τους 2 φυλακες και θα τα μεγάλωναν μαζί με τα άλλα γατάκια που ήδη έχουν σπίτι τους .Την κυρία Νικόλ την φωνάξαμε για τη μαμά γάτα γιατί δεν ήταν καλά και όχι για να πάρει τα γατιά και ν αφήσει τη μάνα άρρωστη να πεθάνει.Τα γατιά ξέρουμε και εμείς να τα φροντίζουμε όχι μόνο οι Ολλανδοί και αν καίγεται τόσο η κα Νικόλ γιατί τα έχει τάξει αλλού στην Ολλανδία γιατί δε παίρνει αυτά που δείχνετε στο video και να μας φέρει πίσω τα δικά μας αλλά δεν μπορεί γιατί αυτά που πήρε ήταν προσεγμένα καθαρά και ΠΡΟΦΑΝΏΣ πιο όμορφα από αυτά που δείχνετε στο video Τι θα έλεγε σε αυτούς που τα έχει τάξει.Σας στέλνω αλλά;Δε γίνεται ε;ΦΕΡΕ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΠΙΣΩ εκεί θα φανεί το ποσό φιλοζωη είσαι???Α και όσο αφορά τη στείρωση δεν είμαστε εναντίον της απλά είπαμε ότι είναι μόλις 15 ημερών για να στειρωθουν .Να λέει αλήθειες η κα Νικόλ και όχι όπως τη συμφέρει.

  7. Παντού αδέσποτες γάτες.. κ πως να τις πιάσεις για να της στειρώσεις, στη πολυκατοικία μου έχει γεννήσει μια γατούλα κ είναι τώρα τρία αδέσποτα από κάτω προσπάθησα να τα πιάσω για να τα στειρώσω αλλά δε γίνεται με τπτ
    😏😏

  8. Τι έπαρση,τι αλαζονεία!!!μήπως νομίζουν ότι είμαστε στο Σουρινάμ;έχουν μπερδέψει

    την φιλοζωία με την εμπορία…πόσα πούλησαν το καθένα;how much you sold each of the two kittens which you told that you bring back?why you haven’t give any of the cats that exist at Askleipeion parking area?

  9. Γιατί θέλουν τα πιο όμορφα και υγιή επειδή τα έχουν «ΤΑΞΕΙ» στην Ολλανδία.Το πάρκινγκ έχει ένα σωρό γατάκια και γάτες ταλαιπωρημένα και παρατημένα τα οποία οι ίδιες υποτίθεται φροντίζουν ας κάνουν μια σύγκριση αυτών που είναι στο πάρκινγκ και αυτών που υπάρχουν και φροντίζουν μέσα επειδή αυτές βλέπετε είναι φιλοζωες .Η μέρα με τη νύχτα .Και τέλος πάντων ποιός τους είπε ότι θέλουμε τα ζώα μας να τα στέλνουν στην Ολλανδία.Να μας απαντήσουν και να δώσει τα γατάκια πίσω στους ανθρώπους πόσο μάλιστα όταν τους έχουν πει ότι τα θέλουν να τα μεγαλώσουν εκείνοι.Ποιο είναι το πρόβλημα τους αφού νοιάζονται τόσο να πάρουν από το πάρκινγκ λοιπόν δε νομίζω αυτοί που τα έχουν «ΤΆΞΕΙ»να έχουν πρόβλημα ποια γατιά θα πάρουν .Εεε;;;

  10. Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ. ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ