Με δυο υπέροχες φωνές την Μαρία και Ελένη Μαυρουδή σε ένα μοναδικό cover κλείνει την φετινή σεζόν ο Dj Αντώνης Σπέρμπης (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1338
Ο χρήστης Μουσικό Χοροστάσιο
Ακούμε δυο υπέροχες φωνές την Μαρία και Ελένη Μαυρουδή σε ένα μοναδικό cover.
Φτάνει και περισσεύει ένα τραγούδι της Γλυκερίας και της Μελίνας Ασλανίδου .
Ο Αντώνης ένας απ’ τους αγαπημένους ταλαντούχους παραγωγούς που σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας εκείνος υπήρξε πιο δημιουργικός από ποτέ.
Με προσωπικές του δουλειές αλλά και με την παρουσίαση νέων ταλέντων μας φιλοξένησε αρκετές φορές σε ένα απ’ τα δυο υπερσύγχρονα στούντιο του που δημιούργησε τα τελευταία δυο χρόνια.
Έτσι λοιπόν γνωρίσαμε φωνές και διασκεδάσαμε νοερά με της διασκευές και τα διάφορα ρεμίξ του αλλά και με δουλειές όπου ερμηνεύονται σήμερα από γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Κλείνοντας την φετινή σεζόν χαρακτηρίστηκα μας είπε: Μέσα απ της δύσκολες μέρες που περάσαμε και περνάμε σαν έθνος και όχι μόνο προσπαθήσαμε με την ομάδα μου,και κάποιες φορές χωρίς να περιμένουμε να πάρουμε πίσω το παραμικρό βάζοντας μεράκι παρουσιάσαμε πάνω από 150 δουλειές με ήχο. Αλλά και φέτος τολμήσαμε κι βάλαμε εικόνα στην δουλειά μας μέσο τον βίντεο κλιπ μας. Εύχομαι να μπορέσουμε τα επόμενα μας βήματα να είναι ένα σκαλοπάτι πάνω. Με την βοήθεια του κόσμου και την αγάπη του κάναμε πολλά. Ευχόμαστε σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι με χαμόγελα υγεία και καλή τύχη, ραντεβού την επόμενη σεζόν.
Με εκτίμηση η ομάδα Smusic.
ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ