ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για το Οινοποιείο Petra Marinou στο διεθνή διαγωνισμό Οίνου στο Βερολίνο

4
1438

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για το Οινοποιείο Petra Marinou στο διεθνή διαγωνισμό Οίνου στο Βερολίνο

400 international Judges      13,600+Submitted Wines            40    Entrant Countries

 

Σημαντική διάκριση έλαβε και φέτος το Οινοποιείο Petra Marinou στο μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό οίνου στο Βερολίνο (BERLINER WINE TROPHY)  που βράβευσε με δυο ΧΡΥΣΑ το:

 

-Petra Marinou Organic Assyrtiko – sauv. Blanc 2020

-Petra Marinou ROZE Langomello 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια αλλά για μια ακόμα φορά να θυμίσω ότι δεν είναι όπως στους Ολυμπιακούς αγώνες που ένας θα πάρει το χρυσό, ένας το ασημένιο και ένας το χάλκινο. Εδώ όλοι θα πάρουν μετάλλιο. Δεν υπάρχει καν χάλκινο. Δίνουν Grand Gold, Gold και Silver. Φέτος μοίρασαν 633 Grand Gold, 35350 Gold και 9208 Silver

    Πηγή
    https://results.wine-trophy.com/en

  2. Να ταν η ζήλεια ψώρα… (σε σχέση με το παραπάνω σχόλιο) προφανώς δεν είναι σαν τους Ολυμπιακούς, συνεχίζει όμως να είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς και το Petra Marinou έδειξε για ακόμα μια φορά την αξία του, όπως πάντα άλλωστε…

  3. Συγχαρητήρια κουμπάρε μου.Πάντα διακρίσεις και επιτυχίες σου εύχομαι. Οι μερακλήδες και δουλεφταράδες πάντα θα τα καταφέρνουν !!!!!!!

  4. ΑΞΙΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΙ ΚΩΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ. ΠΑΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ