Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Πασσανικολάκη»: Αρνητικά όλα τα τεστ covid και στον δεύτερο επαναληπτικό έλεγχο

0
668

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ “ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ”

Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 13 – Κως

 

Σάββατο 12/3/2021

 

Σε οικογένεια, συνεργάτες, φίλους

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ

COVID KAI ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΕΠΑΝΗΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Ψυχραιμία και ανθρωπιά απέναντι

σε κανιβαλισμό προσώπων και

στιγματισμό (ειδικά) των παιδιών

 

Αγαπητές συμπολίτισσες / Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Αγαπητές φίλες πελάτισσες / Αγαπητοί φίλοι πελάτες,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των συμμαθητών των παιδιών μας,

 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι, όλα τα επαναληπτικά τεστ κωρονοιού, που έγιναν μετά από μια και πλέον εβδομάδα από την εμφάνιση θετικού τεστ σε συνεργάτης μας (ο οποίος ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας), ήταν και αυτά αρνητικά.

Τόσο η οικογένεια και τα παιδιά μου, οι συνεργάτες και οι φίλοι μας που υπεβλήθησαν σε τεστ την Πέμπτη 11/3, την Παρασκευή 12/3 και το Σάββατο 13/3 σε ΕΦΚΑ Πλατανίου, Επαρχείο, Κοινότητα Ζηπαρίου και 4ο Δημοτικό, ήταν αρνητικοί.

Παρ’ ότι δεν ήταν αναγκαίο να γίνουν, αφού είχαν περάσει αρκετές μέρες χωρίς να υπάρχει συμπτωματολογία, κρίναμε σκόπιμο να τα επαναλάβουμε, ενώ όλο αυτό το διάστημα – όπως έχουμε αναφέρει – μείναμε σε αυτοαπομόνωση μέχρι να βεβαιωθούμε 100% για το αποτέλεσμα.

Άμεσα, και παρ’ ότι δεν είναι απαραίτητο αφού τα πρακτορεία (θα) είναι για καιρό κλειστά, θα προβούμε σε απολυμάνσεις, για να υποδεχτούμε ασφαλώς τους πελάτες μας, όταν μας ανοίξει το Κράτος.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω και συγκεκριμένα την κα Τσιτσιμπίκου για τις οδηγίες – διευκρινίσεις της, τις Διευθύνσεις και τις Εκπαιδευτικούς των παιδιών μας στο 2ο Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου και στο Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου, για το ενδιαφέρον τους σχετικά με τα παιδιά μας, αλλά και τους φίλους, πελάτες και συμπολίτες μας για τον ενδιαφέρον τους.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε από τη δική μας σύντομη “περιπέτεια” είναι τα εξής: Φοράμε πάντα και σωστά μάσκα, διπλή μάσκα σε χώρους συνωστισμού, κρατάμε αποστάσεις, ενώ εάν έρθετε σε επαφή με θετικό/ή στον ιό, αφήστε λίγες μέρες για να κάνετε το τεστ, ώστε να μην παρατηρείται συνωστισμός.

Τέλος, παράκληση για ψυχραιμία (ειδικά στους γονείς) και διασπορά – μόνο – πίστης στο Θεό για τους συνανθρώπους μας που περνάνε αυτή τη δοκιμασία, γιατί σίγουρα δεν ήθελαν να (μας) κολλήσουν. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να βρεθούμε εμείς ή οι δικοί μας στη θέση τους. Ανθρωπιά, λοιπόν, απέναντι σε κανιβαλισμό προσώπων και στιγματισμό (ειδικά) των παιδιών.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Χ. Πασσανικολάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ