Ροταριανός Όμιλος Κω: Σχετικά με την ίδρυση Ομίλων Rotaract και Interact

0
779

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ROTARACT ΚΑΙ INTERACT ΚΩ

Έχοντας ψηλά στις προτεραιότητές του την ανάπτυξη από  νωρίς του πνεύματος της κοινωνικής προσφοράς, του επαγγελματισμού και της ανάδειξης νέων ηγετών ο Ροταριανός Όμιλος Κω προχώρησε πρόσφατα στην ίδρυση Ομίλων Rotaract (για νέους μεγαλύτερους των 18 χρονών) και Interact (για νέους 12 έως και 18 χρονών).

Στους Ομίλους αυτούς οι νέοι έχουν την δυνατότητα να έλθουν κοντά, να αναπτύξουν σχέσεις με άλλους νέους σε άλλα μέρη της Ελλάδας ή στο εξωτερικό και εκπαιδευόμενοι στις αρχές της ηγεσίας και του επαγγελματισμού να κάνουν την διαφορά είτε στο σχολείο είτε στην κοινωνία. Παράλληλα περνούν καλά  μέσα από την προσφορά υπηρεσίας προς το κοινωνικό σύνολο με ποικίλες δράσεις.

Όσοι λοιπόν από τους νέους συμπολίτες μας νομίζουν ότι η προσωπικότητά τους διαπνέεται από τις παραπάνω αρχές και θέλουν να νοιώσουν την χαρά της κοινωνικής προσφοράς, παρακαλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο e-mail του Ροταριανού Ομίλου (kosrotaryclub@yahoo.com ) ο οποίος και είναι ο συμπαραστάτης των νεοσύστατων Ομίλων.

 

Ο Πρόεδρος Ρ.Ο Κω                Η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων

Αλέξανδρος Παπούλης                     Αμαλία Ανδρουλάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ