Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΝΊΣΥΡΟΣ ΣΤΟ COSMOTE History HD. Τα οινοποιεία ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ από την Κω, στο αφιέρωμα της εκπομπής»Κυνηγοί Ιστορικών Κρασιών: Αιγαιοπελαγίτικα Μυστικά «.

1
1414

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Αν και υπάρχουν χιλιάδες ποικιλίες σταφυλιών, ελάχιστες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή κρασιού.
Στην Ελλάδα, η δημοφιλής σήμερα Μαλαγουζιά είχε σχεδόν εξαφανιστεί όταν ανακαλύφθηκε ξανά το 1966.
Η κυρία Μαρία Τριανταφυλλοπούλου και ο κύριος Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, επιτυχημένοι οινοπαραγωγοί μίλησαν για την οινοποιεία στην Κω και την Ελλάδα.

Επίσης ο κύριος Χρήστος Παπαγιάννης , υπεύθυνος παραγωγής κρασιών και ο κύριος Μιχαήλ Ανδριώτης οινοπαραγωγός από την Νίσυρο αναφέρθηκαν σε διάφορες μεθοδολογίες παραγωγής κρασιών και είδη τοπικών κρασιών.

Η προβολή του επεισοδίου έγινε σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από τις 00:00- 01:00 και ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση της Κω και της Νισύρου, ως τόπους που παράγεται αρίστης ποιότητας κρασί από υπερσύγχρονα οινοποιεία.
Κρασιά που έχουν διακριθεί σε διεθνείς εκθέσεις και έχουν πολλάκις βραβευθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. https://youtu.be/3eW1MkE8uwY
    Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή από το κανάλι wocomoCOOK στο YouTube, δυστυχώς η μετάφραση στα Ελληνικά δεν είναι τόσο καλή. Για την ενεργοποίηση της μετάφρασης πατάμε Υπότιτλοι (c) μετά πατάμε δίπλα το γρανάζι (ρυθμίσεις) και πατάμε Υπότιτλοι (1) από εκεί πατάμε Αυτόματη μετάφραση και κατεβαίνοντας βρίσκουμε και πατάμε Ελληνικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ