Β. Κυριάκου: Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους γιατρούς και νοσηλευτές που στάθηκαν τόσο άξια κοντά στη μητέρα μου!

4
1082
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»
ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ

ΑΞΙΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ!

Αν και πιστεύω αυτά που θα πω, είναι λίγα μπροστά στον αγώνα που έδωσαν όσοι ήταν κοντά στην μητέρα μου στις τελευταίες δύσκολες στιγμές της ζωής της! Αξίζουν πολλά περισσότερα, από αυτά που θα πω και ελπίζω η ζωή να τους παρέχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το καρδιολογικό τμήμα της Κω, όπως επίσης το νεφρολογικό τμήμα της Κω, παρόλο που έχασα τη μητέρα μου για όσο διαρκούσε η νοσηλεία της στο νοσοκομείο και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή. Πραγματικά είναι αξιόλογοι οι ιατροί μας πού βρίσκονται στο νοσοκομείο μας και κάνουν έστω με αυτά τα μέσα που παρέχουμε εξαιρετική δουλειά.
Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Βλάχο, την κυρία Κουζούκα, τον κύριο Κόντο, την κυρία Ρωμανού και τα κορίτσια στην καρδιολογική την Ζαφείρα, Αλεξάνδρα, Χριστίνα, Αφροδίτη, Καλλιρρόη και τον Αντώνη (από την παθολογική) τις τραπεζοκόμες που ήταν ιδιαίτερα υπομονετικοί, ευχάριστοι, ευγενικοί και καλόκαρδοι μαζί μας, όπως επίσης τον Κύριο Τζόγια Ευάγγελο, που βοήθησε και εκείνος με τον δικό του διακριτικό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για όλα, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ!🙏.(Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων, αν ξέχασα κάποιον στην επιστολή μου, αλλά όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό το «ευχαριστώ» ισχύει και για εκείνους!)
Από τα βάθη της καρδιάς μου
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μπορεί το νοσοκομείο μας να υστερεί σε εξοπλισμό εργαστηρίων και κάποιων ειδικοτητων αλλα το έμψυχο προσωπικό είναι ισάξιο σε κατάρτιση και ανθρωπιά με τα μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα λόγια σας, τα συλλυπητήρια μου για την μητέρα σας, ήταν υπέροχος άνθρωπος, να ειστε καλα να την θυμάστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ