Έτσι θα αντιμετωπίσεις ένα βραχυκύκλωμα στο σπίτι χωρίς ειδικό!

0
733

Υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να κάνεις πριν καλέσεις τον ηλεκτρολόγο.

ο έργο το γνωρίζεις. Βάζεις μία συγκεκριμένη ή πολλές συσκευές μαζί να κάνουν δουλειά και ο γενικός πέφτει όσες φορές και αν τον σηκώσεις. Αυτό συμβαίνει λόγω υπερφόρτωσης των ηλεκτρικών γραμμών, που είναι λίγες, είναι παλιές, και που το βραχυκύκλωμα είναι το πιο συχνό πρόβλημα. Αλλά τι σόι άντρας είσαι αν δεν ξέρεις πώς να το κουμαντάρεις, σωστά;

Αρχικά κατέβασε όλους τους διακόπτες και ξεκίνησε να τους ανεβάζεις έναν-έναν. Αν πέσει κάποιος συγκεκριμένος, συγχαρητήρια, μόλις εντόπισες το κύκλωμα που προκαλεί το πρόβλημα. Τέλος, πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνηση, πρέπει να αποσυνδέσεις από τις μπρίζες όλες εκείνες τις συσκευές που συνδέονται με τον διακόπτη. Πολλές φορές τυχαίνει και το αίτιο, να βρίσκεται στο ότι το συνολικό φορτίο ξεπερνάει το όριο της ασφάλειας, αλλά είναι κάτι αρκετά σπάνιο.

Αφού κάνεις όλα τα παραπάνω μπορείς να κερδίσεις χρόνο και να ενημερώσεις τον ηλεκτρολόγο. Θα τον βοηθήσεις περισσότερο από όσο φαντάζεσαι γιατί, χώρια ότι θα κοιτάξει ούτως ή άλλως τον πίνακα, θα είναι και σε θέση να σου απαντήσει αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλεκτρική συσκευή που ευθύνεται για το βραχυκύκλωμα και για το αν χρειάζεσαι ενίσχυση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ