Γιατί πρέπει να βάζεις την πλαστική μεμβράνη στην κατάψυξη

0
219

Σού έχει τύχει κι εσένα να θέλεις να καλύψεις ένα μπολ με πλαστική μεμβράνη για να το βάλεις στο ψυγείο και τελικά να βγαίνεις εξαγριωμένη από την κουζίνα, γιατί έχεις χαλάσει ένα ολόκληρο ρολό προσπαθώντας να κάνεις τη μεμβράνη να μην κολλά στον… εαυτό της, καθώς κόβεις κομμάτι; Αν ναι, τότε το παρακάτω tip θα σού λύσει τα χέρια!

Αντί να αποθηκεύεις την πλαστική μεμβράνη στο ντουλάπι της κουζίνας, αποθήκευσέ την στην κατάψυξη! Ναι καλά διάβασες! Ο κρύος αέρας θα μειώσει τον ενοχλητικό στατικό ηλεκτρισμό, ενώ θα κάνει το προϊόν να μην κολλά τόσο πολύ στον εαυτό του! Η χρήση της μεμβράνης θα είναι πολύ πιο εύκολη, καθώς θα μπορείς με μεγαλύτερη επιτυχία να κόψεις το τέλειο κομμάτι για το μπολ σου, ενώ καθώς θα επανέρχεται σε θερμοκρασία δωματίου, η μεμβράνη θα είναι εξίσου κολλώδης, με όταν την πρωτοαγόρασες.

Μάς ευχαριστείς αργότερα!

olivemagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.