Λέσχη Lions Κω: Παράδοση σχολικών ειδών

0
245

Ολοκληρώθηκε για 5η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία η Δράση Συλλογής Σχολικών για παιδιά που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Μαζεύτηκαν πολλά κιβώτια με σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, βιβλία, γραφική ύλη και άλλα σχολικά είδη τα οποία παραδόθηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην κυρία Σταματία Κανταρζή – εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, για να διανεμηθούν από εκεί στις υποστηριζόμενες οικογένειες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την μεγάλη ανταπόκριση, ιδιαίτερα δε τον ραδιοφωνικό σταθμό CITY93 για την άψογη συνεργασία, και αυτή την χρονιά, και την πολύτιμη στήριξη της δράσης. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και τους «Αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου», τον «Κύκλο» στην Αντιμάχεια, το ατελιέ «Μετάξι», το φροντιστήριο «Δομή», τα Σούπερ Μάρκετ «Κρητικός» και το «Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού» για την στήριξή τους σε αυτή την δράση της λέσχης μας.

Η λέσχη μας δεσμεύεται να συνεχίσει τέτοιες δράσεις προκειμένου να στηρίζει πάντα αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, γιατί όπου υπάρχει ανάγκη …υπάρχει ένας LION!

 

 

Η Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

L Ειρήνη Χατζηχριστοφή                                    L Ευαγγελία  Χατζηστάση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ