Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 20/8 – 26/8/2020

0
244

Πρόγραμμα προβολών 20/8 – 26/8/2020

Οι ταινίες που θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 20/8 έως την Τετάρτη 26/8

 

ΗΡΩΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΙ | HEROIC LOSERS

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Σε μια μικρή πόλη της Αργεντινής, το 2001, μία παρέα γειτόνων αποφασίζει να δώσει ξανά ζωή σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό και, κατ’ επέκταση, στην ίδια την πόλη και την οικονομία της. Αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια. Η οικονομία της χώρας καταρρέει μια μέρα μετά τη διάθεση των χρημάτων τους στην τράπεζα και, σα να μην ήταν αρκετό αυτό το κακό, σύντομα ανακαλύπτουν ότι εξαπατήθηκαν και από τον διαχειριστή της τράπεζας αλλά και από έναν αδίστακτο δικηγόρο. Οι κάτοικοι της μικρής πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους, και σκοπός τους δεν είναι τίποτα άλλο, πλέον, πέρα από την ανάκτηση όσων δικαιωματικά τους ανήκουν. Ο Sebastian Borensztein παρουσιάζει μια ταινία γεμάτη δράση, με το κωμικό στοιχείο να συναντά το τραγικό σε αναπάντεχες στιγμές, κάνοντάς τες απολαυστικές.

Είδος: Κωμωδία, Περιπέτεια   Διάρκεια: 116′

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μπόρενστάιν

Hθοποιοί:  Ρικάρντο Νταρίν, Λουίς Μπραντόνι, Τσίκο Νταρίν, Βερόνικα Γινάς, Ντάνιελ Αραόζ

Πέμπτη/Thursday 20/8:  ΘΕΡΙΝΟΣ 22:30

Παρασκευή/Friday 21/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Σάββατο/Saturday 22/8 :  ΘΕΡΙΝΟΣ 22:30.

Κυριακή/Sunday 23/8:  ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Τρίτη/Tuesday 25/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 22:15

 

O ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ |THE INVISIBLE MAN

Υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ Μος πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορίαεμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση από το κλασικό, αρχετυπικό τέρας της Universal, τον Αόρατο Άνθρωπο.  Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας (Μος) καταφέρνει να αποδράσειμέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της (Χάριετ Ντάιερ)ενός παιδικού της φίλου (Άλντις Χοτζ) και της μικρής του κόρης (Στορμ Ρέιντ). Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια (Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν)αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα.

Είδος: Θρίλερ Διάρκεια: 110’

Σκηνοθεσία: Λι Γουάνελ

Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Μος, Άλντις Χοτζ, Στορμ Ρέιντ, Χάριετ Ντάιερ, Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν

 

Παρασκευή/Friday 21/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

Δευτέρα/Monday 24/8:  ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

 

INCEPTION RE-ISSUE

Υπόθεση: To «Inception», είναι ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2010 που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστεί ως επαγγελματίας κλέφτης που συλλέγει πληροφορίες διεισδύοντας στο υποσυνείδητο των στόχων του. Του προσφέρεται η ευκαιρία να διαγραφεί η εγκληματική του ιστορία ως πληρωμή για την εμφύτευση της ιδέας ενός άλλου ατόμου στο υποσυνείδητο ενός στόχου. Η Warner Bros Pictures συνεργάζεται με τους κινηματογράφους για να προσκαλέσει το κοινό σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουντην 10η επέτειο της επανέκδοσης της ταινίας . Η εκδήλωση θα δώσει επίσης στο κοινό μια αναλυτική ματιά με βίντεο από την πολυαναμενόμενη ταινία του Νόλαν «Tenet». Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει σε αποκλειστική προβολή trailers επιλεγμένων μελλοντικών ταινιών της Warner.

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας     Διάρκεια: 148′

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κεν Γουατανάμπε, Έλεν Πέιτζ, Τζότζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ

Κυριακή/Sunday 23/8:  ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

 

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 2 : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ |TROLLS WORLD TOUR

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Ο Πάνος Μουζουράκης δίνει την φωνή του στη μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη (Κέντρικ) και τον Μπράντς (Τίμπερλεϊκ) σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Ειδος: Μουσική Περιπέτεια Κινουμένων Σχεδίων  Διάρκεια: 104′

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν

Ηθοποιοί(Φωνές) : Πάνος Μουζουράκης, Θανάσης Κουρλαμπάς

Πέμπτη/Thursday 20/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 20:30

Σάββατο/Saturday 22/8 :  ΘΕΡΙΝΟΣ 20:30

Κυριακή/Sunday 23/8:  XΕIMEΡΙΝΟΣ 20:00

Τρίτη/Tuesday 25/8: ΘEΡΙΝΟΣ 20:15

Τετάρτη 26/8: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 20:00

 

THE CLASSICS: ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ (JAWS) 1975

Υπόθεση: Όλα κυλούν ήρεμα σε ένα νησί με κύριο εισόδημα τον τουρισμό, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ένας καρχαρίας που επιτίθεται σε ανθρώπους. Αν και ο αρχηγός της αστυνομίας επιμένει να κλείσουν οι παραλίες, ο δήμαρχος αρνείται. Όταν ο αριθμός των θυμάτων αρχίζει να αυξάνεται, ο αρχηγός, ένας ειδικός για τους καρχαρίες και ένας έμπειρος καπετάνιος αναχωρούν για να σκοτώσουν τον καρχαρία, προτού προκαλέσει και άλλα προβλήματα.

Είδος: Περιπέτεια     Διάρκεια: 125′

Σκηνοθεσία:   Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ηθοποιοί: Ρόι Σάιντερ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ρόμπερτ Σόου

ΔΕΥΤΕΡΑ/MONDAY 24/8 ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Eίσοδος 5 €

 

TENET

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση:  Το πολυαναμενόμενο Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας που εστιάζει στο χρόνο, την αντίληψή του, καθώς επίσης και στο πώς ο χρόνος λειτουργεί διαφορετικά Ο Νόλαν έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία IMAX® και φόρμα 70mm προκειμένου να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα του Tenet πραγματοποιήθηκαν σε επτά χώρες.   Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν συνέλαβε την κεντρική ιδέα του Tenet πάνω από είκοσι χρόνια πριν αλλά εργαζόταν στο σενάριο 6 με 7 χρόνια. Ο τίτλος είναι καρκινική γραφή, που διαβάζεται το ίδιο κανονικά ή ανάποδα.

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας     Διάρκεια: 150′

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Ηθοποιοί: Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν , Κένεθ Μπράνα

Tετάρτη 26/8  ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 & 23:45

 

 

Κινηματογράφος Ορφέας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ