Ο Θανάσης Βασιλόπουλος και η μπάντα του για μια »μαγική» βραδιά στο Ammos, αυτή την Παρασκευή 31 Ιουλίου

0
1046
Μια μουσική συνάντηση της Ανατολής με τη Δύση και του παραδοσιακού με το deep house, με τον Θανάση Βασιλόπουλο να δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παραδοσιακά όργανα.

Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όσοι βρεθούν αυτή την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στο Ammos Beach Bar στο Ψαλίδι, όπου θα εμφανιστεί ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης Θανάσης Βασιλόπουλος με την μπάντα του.

Tο πάντρεμα παραδοσιακών οργάνων όπως Νέϊ, Μισμάρ και Κλαρίνο, με την ηλεκτρονική μουσική, θα σας συναρπάσει και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει, ζώντας μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον που θα δημιουργηθεί στο Ammos Beach Bar αποκλειστικά για αυτή την Παρασκευή.

Δείτε παρακάτω βίντεο του καλλιτέχνη από προηγούμενη εμφάνιση του στον SCORPIO στην Μύκονο

Ώρα έναρξης: 19:00

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να καλέσετε στο 6946070340 για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας.

Είσοδος Ελεύθερη


Ο Θανάσης Βασιλόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1972.

Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των τεσσάρων. Στην ηλικία των πέντε ξεκίνησε να μαθαίνει κλαρίνο. Δάσκαλός του ήταν ο πατέρας του, ο γνωστός σε όλη την Ελλάδα Γιώργος Βασιλόπουλος. Από τα εννιά του χρόνια άρχισε να παίζει σε συναυλίες συνοδεύοντας τον πατέρα του.

Από τα πρώτα του χρόνια σαν εκτελεστής ήρθε σε επαφή με την παραδοσιακή μουσική των πολιτισμών της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Η μουσική αυτή τον άγγιξε και έτσι ξεκίνησε να μελετά παραδοσιακά πνευστά όπως το νέι, το μισμάρ, το ντου-ντούκ κ.ά. τα οποία μέσα από χρόνια έρευνας και πρακτικής έχει προσεγγίσει σε βάθος.

Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο συνδυασμό της παραδοσιακής σόλο εκτέλεσης με τις δυνάμεις της συμφωνικής ορχήστρας. Η προσπάθεια αυτή, συνδυασμού των δυο αυτών μέσων, αποδείχθηκε μία ιδιαίτερα περίπλοκη και απαιτητική υπόθεση.

Η συνολική πρόταση έχει υψηλή πολιτισμική αλλά και εμπορική αξία μιας και μπορεί να αγγίξει διαφορετικά ακροατήρια σε ένα ευρύ φάσμα πολιτισμών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πάνω απ’ όλα περιέχει την ψυχή και το πνεύμα ενός οικουμενικού πολυπολιτισμικού ιδεώδους που μπορεί να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες πολύ πέρα από τα όρια της ethnic μουσικής βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε αληθινά ο ένας με τον άλλο.

received_2803643006548361.jpeg

received_308187190227565.jpeg

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ