Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 2/7 – 8/7/2020

0
106

Πρόγραμμα προβολών 2/7 – 8/7/2020

Οι ταινίες που θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 2/7 έως την Τετάρτη 8/7

 

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ (A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό, βασισμένη στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod.

Είδος: Bιογραφία, Δραματική   Διάρκεια: 109′

Σκηνοθεσία: Μάριελ Χέλερ

Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Μάθιου Ρις, Κρις Κούπερ, Σούζαν Κελέτσι Γουότσον, Γουέντι Μακένα, Κριστίν Λάτι

Πέμπτη/Thursday 2/7:   21:00

Παρασκευή/Friday  3/7:  23:15

Σάββατο/Saturday 4/7 :  23:00

Κυριακή/Sunday 5/7:   21:00

Τρίτη/Tuesday 7/7:  23:00

Τετάρτη/Wednesday 8/7:  21:00

 

ΝΕΝΤ ΚΕΛΙΟ Νο1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ  (TRUE HISTORY OF THE KELLY GANG)

Υπόθεση: Εμπνευσμένη από την βραβευμένη νουβέλα του Peter Carey η ταινία ξετυλίγει τον μύθο του πιο διαβόητου ληστή. Μία ιστορία που ξεκινάει από  νεαρή ηλικία έως τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του και εξερευνά  τα όρια μεταξύ καλού και κακού. Στις άγριες ερημιές της αποικιακής Αυστραλίας, όπου οι εγγλέζοι διοικούν με σκληρότητα και βία και οι ιρλανδοί υπομένουν,Ο Νεντ Κέλι ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια γενιά ιρλανδών ανταρτών – μια ασυμβίβαστη στρατιά ληστών που έμειναν στην ιστορία πίσω στην πατρίδα του για τον τρόμο που σκόρπιζαν στους βρετανούς τους στην Ιρλανδία και για τα φορέματα που φορούσαν. Μεγαλωμένος από τον διαβόητο παράνομο Χάρι Πάουερ και εξαγριωμένος από την άδικη σύλληψη της μητέρας του, ο Κέλι στρατολογεί μια άγρια ομάδα μαχητών για να σχεδιάσει μια από τις πιο τολμηρές, αναρχικές επιθέσεις που η χώρα έχει δει ποτέ.

Είδος:  Βιογραφία, Περιπέτεια     Διάρκεια: 124′

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέρζελ

Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι, Εσι Ντέιβις, Νίκολας Χουλτ, Ορλάντο Σρεντ, Τσάρλι Χάναμ, Ράσελ Κρόου

 

Πέμπτη/Thursday 2/7:   23:05

Παρασκευή/Friday  3/7:  21:00

Κυριακή/Sunday 5/7:   23:05

Δευτέρα/Monday 6/7:  23:05

Τετάρτη/Wednesday 8/7:  23:05

 

 

 

 

ΦΥΓΑΜΕ (ONWARD)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Δύο αδέλφια-ξωτικά έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή για μία μέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί και ένα ξόρκι που έχει αφήσει πίσω για τα παιδιά του. Έτσι, ξεκινάει μία απίθανη περιπέτεια που τους αποκαλύπτει ότι υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.Μία πρωτότυπη περιπέτεια από την Pixar φέρνει τη μαγεία στη μεγάλη οθόνη και στη ζωή δύο νεαρών ξωτικών που ζουν μία απρόβλεπτη, συγκινητική και ξεκαρδιστική περιπέτεια χάρη σε ένα ξόρκι που πήγε στραβά. Σε ένα σύγχρονο παράλληλο σύμπαν, όπου τίποτα δεν είναι όπως το ξέρουμε, συναντάμε ξωτικά-έφηβους, μονόκερους-χαμίνια, δράκους-κατοικίδια, Κενταύρους-αστυνόμους και πολλά άλλα μυθικά, αξέχαστα πλάσματα. Τη συναρπαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Dan Scanlon (Μπαμπούλες Πανεπιστημίου) που συνυπογράφει το σενάριο.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια      Διάρκεια: 102′

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

Ηθοποιοί(Φωνές): Ανδρέας Καρτσάτος, Δημήτρης Σάρλος, Σοφία Τσάκα, Ζωή Ρηγοπούλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος

 

Σάββατο/Saturday 4/7 :  21:00 θΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή/Sunday 5/7 21:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

Τρίτη/Tuesday 7/7:  21:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τετάρτη 8/7 20:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

«Τhe Classics»

THE PARTY (1968)

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 €

Υπόθεση:. Κλασική  κωμωδία, διαχρονική σάτιρα κι ένας αξεπέραστος Πίτερ Σέλερς ως ιδανικός οικοδεσπότης στο κινηματογραφικό πάρτι των θερινών μας σινεμά.  Ινδός ηθοποιός,  με κάμελ, δοκιμάζει την τύχη του στο Χόλιγουντ με παταγώδη αποτυχία και στη συνέχεια προσκαλείται από σύμπτωση σε πάρτι της υψηλής κοινωνίας, το οποίο  κυριολεκτικά δυναμιτίζει. Η ταινία ανήκει στον πρωταγωνιστή, που μεταφέρει μια κωμικοτραγική φυσιογνωμία για την οποία καταφέρνει να εμπνεύσει συμπάθεια σε ένα παρανοϊκό περιβάλλον, σε ρόλο που έγινε τελικά σήμα κατατεθέν.

Διάρκεια: 99′

Είδος: Kωμωδία

Σκηνοθεσία:  Μπλέικ Έντουαρντς

Ηθοποιοί:  Πίτερ Σέλερς, Κλοντίν Λονζέ, Ναταλία Μπορίσοβα

Δευτέρα/Monday 6/7:21:00

 

Κινηματογράφος Ορφέας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ