Συνέντευξη τύπου «Ακροβάτης» Κω & Εργαστήρι χορού «Artista de Danca» για το Dancing Star KIDS 2020 | Σάββατο 11:30 ξεν. Κως

0
122

              Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

 

 

 

16/02/20

 

Αξιότιμοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε, από την διεύθυνση του Σωματείου Χορού «Ακροβάτης» Κω σε συνεργασία με το Εργαστήρι χορού «Artista de Danca», σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:30 π.μ, στο lobby του Κos hotel junior suites στην πόλη της Κω, πριν την έναρξη του παιδικού διαγωνισμού χορού Dancing Star KIDS 2020 ο οποίος θα γίνει στις 19:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ilios Resort στο Τιγκάκι στα πλαίσια του τριήμερου φεστιβάλ χορού.

Το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα του διαγωνισμού θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κω και στο Σβουρένειο. Στην συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση της πρωταθλήτριας λάτιν χορών Σοφίας Σπυροπούλου, ενός εκ των δύο κριτών του διαγωνισμού, των χορευτών από Ρόδο, Κρήτη, Κύπρο και Αθήνα, καθώς και το πρόγραμμα του τριήμερου φεστιβάλ 21-23/02.

Στην παρούσα ομολογουμένως δύσκολη κοινωνικο-οικονομική συγκυρία, μια μεγάλη συλλογική πρωτοβουλία καθίσταται σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του πολιτισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» προς όφελος της νέας γενιάς και εν γένει της τοπικής κοινωνίας. Τα αποτελέσματα των ενεργειών και κοινών δράσεων που θα αναπτύξουμε θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην συνείδηση του κοινού που ασχολείται με τον χορό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στον τόπο μας. Καθώς η σπουδαιότητα λοιπόν στην τοπική μας κοινωνία είναι σημαντική, σας προσκαλούμε να παραστείτε στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και να καλύψετε αυτήν στα ΜΜΕ που εκπροσωπείτε.

 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Αποστολία Τσαμπουνιάρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΠΑΒΣ

Στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 το Σωματείο Χορού ‘’Ο Ακροβάτης’’ και η σχολή χορού ‘’Artista de Danca’’  διοργανώνουν το πρώτο διαγωνιστικό Παιδικό Φεστιβάλ χορού με τίτλο DANCING STAR το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ILIOS RESORT στο Τιγκάκι. Στο διαγωνιστικό κομμάτι που περιλαμβάνει έξι κατηγορίες, με συμμετοχή παιδιών απ΄ όλη την Ελλάδα , κριτές θα είναι η Σοφία Σπυροπούλου Infinity Dance Project και ο Δημήτρης Πετρόπουλος από την Ακαδημία Ζειμπέκικου.

Το Φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ Κω, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση αναγκών του Σβουρένειου Ειδικού Σχολείου Δήμου Κω και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κω.

Η δράση ολοκληρώνεται με σεμινάριο χορού την Κυριακή 23 Φεβρουρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.