Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 12/12 – 18/12/2019

0
153

 

Πρόγραμμα προβολών 12/12 – 18/12/2019

Από την Πέμπτη 12/12 έως την Τετάρτη 18/12 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ |KNIVES OUT

Υπόθεση:  Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie,με μία φρέσκια σύγχρονη   ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας  Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του,   ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς  για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν  να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan. Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.

Είδος: Μυστηρίου, Αστυνομική, Κωμωδία     Διάρκεια: 130΄

Σκηνοθεσία:  Ράιαν Τζόνσον

Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Κιθ Στανφιλντ, Κάθριν Λάνγκφορντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Φρανκ Οζ, Ρίκι Λίντχομ, Έντι Πάτερσον, Κ Κάλλαν, Νόα Σίγκαν, Κρίστοφερ Πλάμερ

 

Πέμπτη 12/12:  19:30

Παρασκευή  13/12 22:00

Κυριακή  15/12 19:30

Δευτέρα 16/12 21:30

Tρίτη  17/12 19:30

 

21 ΓΕΦΥΡΕΣ |21 BRIDGES

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του. Ο Μαύρος Πάνθηρας (Τσάντγουικ Μπόουζμαν ) σε μία δυνατή αστυνομική περιπέτεια σε παραγωγή των αδερφών Ρούσο, σκηνοθετών του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Eίδος: Περιπέτεια             Διάρκεια: 99′

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Κερκ

Ηθοποιοί:  Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Σιένα Μίλε, Τζ. Κ. Σίμονς

Προβολές

Πέμπτη 12/12 22:00

Σάββατο  14/12  22:00

Δευτέρα 16/12  19:30

Tρίτη 17/12 22:00

 

LAST CHRISTMAS

Υπόθεση: Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου … και πρέπει να έχεις πίστη.

Είδος: Ρομαντική Κομεντί                      Διάρκεια: 103′

Σκηνοθεσία:  Πολ Φιγκ

Ηθοποιοί: Έμα Τόμσον, Εμίλια Κλάρκ, Μισέλ Γιο, Χένρι Γκόλντινγκ

Σάββατο  14/12  19:30

Κυριακή  15/12 22:00

 

ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Πριν από έξι χρόνια κυκλοφόρησε στους κινηματογράφος η ταινία «Frozen| Ψυχρά κι Ανάποδα» που αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία για το 2013 και μια από τις εμπορικότερες ταινίες της Disney γενικότερα.  Αποτελεί μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συνεργασίας Disney/ Pixar με εισιτήρια που έφτασαν τα 1.3 δισεκατομμύρια ευρώ, κερδίζοντας επίσης δύο βραβεία Όσκαρ. Η Έλσα και η Άννα θα χρειαστεί να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός παρελθόντος που μοιάζει να απειλεί το μέλλον. Γιατί  γε ν ν ή θ η κ ε  η Έ λσ α  μ ε  μ α γ ι κ έ ς  δ υ ν ά μ ε ι ς ; Μα ζ ί μ ε  τ ην  Ά ν ν α , τον  Κρίστοφ, τον  Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο  κα ι  σ υ ναρ πα σ τ ι κό  τα ξ ί δ ι γ ι α  ν α  βρ ε ι  τ ην  κα τα γωγή τ ης  και να σώσει για μία ακόμα φορά το βασίλειό της.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια    Διάρκεια: 103΄

Σκηνοθεσία:  Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Φωνές: Πάνος Μουζουράκης, Σία Κοσκινά, Τάμτα, Βάσια Ζαχαροπούλου, Φοίβος Ριμένας

Σάββατο 14/12 17:00 2D

Κυριακή 15/12 17:00 3D

Τετάρτη 18/12  17:00 2D

 

 

 

STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ | STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Η Lucasfilm και ο σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν τους θεατές σε ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία που βρίσκεται πολύ μακριά με το Star Wars: Skywalker Η Άνοδος, το καθηλωτικό συμπέρασμα του πρωτοποριακού έπους Skywalker, όπου θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και η τελική μάχη για την ελευθερία ακόμα δεν έχει αρχίσει.

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας        Διάρκεια: 155′

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς

Ηθοποιοί: Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άντονι Ντάνιελς, Ναόμι Άκι, Ντόναλ Γκλίσον, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Λουπίτα Νιόνγκο, Κέρι Ράσελ, Κέλλυ Μαρί Τραν, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Μπίλλυ Ντι Ουίλιαμς

Τετάρτη 18/12  19:15 3D 22:15 3D

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ