ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΒΑΝΤΙ
Η τελευταία νύχτα του 2016, η πρώτη ημέρα του 2017 πρέπει να είναι ξεχωριστή για όλους. Αυτό σας υπόσχεται το Αβαντι, μέσα από ένα γαστριμαργικό ταξίδι από τους ταλαντούχους chef Γκάνογλου Χρήστο και Κουλλιά Δημήτρη. Δυο «ιερά τέρατα» της κουζίνας ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, προσφέροντάς σας μια αξέχαστη βραδιά γεύσεων.
Μουσικό πάρτυ από γνωστό DJ, δωράκια για όλους αλλά και ο Άγιος Βασίλης που θα μας επισκεφτεί κάνουν την τελευταία βραδιά του 2016 ακόμα πιο ξεχωριστή.
Ποτήρι Σαμπάνια /μπλινι πατάτας /καπνιστός Σολωμός Σκωτίας /Μπρικ
Μινι Burger/φουα γκρα /κρεμ μπριλε
Μινι σαλάτα /Καπνιστή Πάπια/μάνγκο /ντρέσινκ σόγιας
Βελουτέ σελινόριζας /μαύρη τρούφα /καραβίδα
Σολωμός /πουρέ κουνουπίδι /νεροκάρδαμο
Sorbet λεμόνι βασιλικός
Φιλέτο βοδινό /πατάτα κονφι /άγρια μανιτάρια /sauce bordelaise
ή
Χοιρινό καρέ γάλακτος /τερίνα πατάτας /sauce Barolo
Μπλακ Φορεστ με σορμπε κρανμπερι
Τιμή μενού: 39Ευρώ/άτομο
Παιδικό μενού: 15Ευρώ/παιδί
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2242020040 (ΑΒΑΝΤΙ) – 2242023242 (ΜΑΡΙΤΙΝΑ) – 6944222502 (ΘΑΝΑΣΗΣ)