ΣΕΠΕ Κω: Εκπτώσεις σε Δημοτικούς Υπαλλήλους (Ενημέρωση)

1
1576

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

 

Καλησπέρα συνάδελφοι,

 

Κατόπιν σχετικής πρότασης που μας έγινε από τον πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου της Κω, όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να βάλει την επιχείρηση του σε μια λίστα με μαγαζιά που θα παρέχουν έκπτωση στους δημοτικούς υπαλλήλους του νησιού. Αρκεί να το δηλώσει στο σωματείο και να μας ενημερώσει για το ποσοστό της έκπτωσης που θα παρέχει. Αυτό το πρόγραμμα σε πρώτη φάση αφορά τη χειμερινή περίοδο (μέχρι και Απρίλιο του 2017).

Το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων είναι περίπου 380 και η σχετική κίνηση αφορά τις επιχειρήσεις μέλη του ΣΕΠΕΚΩ σε όλο το νησί της Κω. Η λίστα με τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο εκπτωτικό πρόγραμμα θα δοθεί στον πρόεδρο των υπαλλήλων του δήμου κ.Δ.Μαναση και θα διανεμηθεί σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου.
Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην ομάδα του ΣΕΠΕΚΩ στο facebook ή τηλεφωνήστε στο 6944989999

 

 

Με εκτίμηση

 

Για το ΣΕΠΕΚΩ

Ο πρόεδρος

Μανιάς Βασίλης

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και σε όλους τους άλλους φουσκωμένος λογαριασμός και χωρίς απόδειξη.... Για ψυχικό κάντε έκπτωση στους άνεργους και πολύτεκνους…

    Βρήκαν τους βολεμένου του δήμου και για γλείψιμο τους κάνουν εκπτώσεις!!!! Αυτοί έχουν σίγουρο μισθό έστω και με περικοπές που όλοι έχουμε υποστεί. Γιατί αυτή η προνομιακή συμπεριφορά μόνο στους βολεμένους;;;; Και είπαμε χτυπάτε και καμιά απόδειξη, η ταμειακή μηχανή δεν δαγκώνει, και στα ντελίβερι … Καταντήσατε να είστε ακριβότεροι και από τα καλά μαγαζιά της Αθήνας και οι τιμές σας δεν συγκρίνονται με τις οικογενειακές ταβέρνες παντού στην Ελλάδα, 30% ακριβότερες τουλάχιστον. Ετσι όλοι οι Κώοι έχουν κόψει το φαγητό στα σφαγεία σας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.