ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χαμός στο μεγάλο 80s-90s Disco Party με Μπίγαλη-Δάκη-Μαντώ-Πωλίνα & Σοφία Αρβανίτη Live στο Beach Bar Mylos!!!

0
7950

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μετά από παρά πολλά χρόνια μαζί στην ίδια σκηνή σε ένα πάρτυ διαρκείας Μπίγαλης, Μαντώ, Δάκης, Πωλίνα, Σοφία Αρβανίτη , τα έσπασαν απόψε στο Mylos στην Κω.

Το μεγαλύτερο 80s και 90s disco party που έσπασε ταμεία κάνοντας απανωτά Sold out σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Ρόδο και Λάρισα βγαίνει καλοκαιρινό tour, κάνοντας στάση για πρώτη φορά στο νησί της Κώ απόψε στο πάντα ανεβασμένο beach bar Mylos.

Η θεά των 90s ΜΑΝΤΩ μαζί με τον καταστροφέα των stage ΜΠΙΓΑΛΗ, τον διαχρονικό λόρδο των soundtrack του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο….. ΔΑΚΗ συναντούν το τρελοκομείο, one woman show Πωλίνα και την πάντα σέξι και καλοκαιρινή Σοφία Αρβανίτη σε μια νύχτα που μας ταξίδεψε στο χρόνο και θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Ποιος δεν έχει επικαλεστεί τον Θεό Απόλλωνα, χορεύοντας του «Αιγαίου τα blues», ποια δεν έχει τραγουδήσει «στοιχηματίζοντας», για την επιστροφή του πρώην της, ποιος άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αναρωτήθηκε πότε θα κεράσει την καλή του «Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι»; Ακόμη, πόσες φορές δεν νιώσαμε αβοήθητοι σαν «Ρούχο δανεικό», cool μες στην «Θωρακισμένη Μερσεντές» και υποταγμένοι στην καψούρα για το χατίρι της «μικρής μέλισσας»; Ετοιμαστείτε να πάμε για τρελές στις Σεϋχέλλες με χρώμα σοκολατί για να μιλάμε για Καλοκαίρια όλο το χρόνο!

Οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές – αστέρες της ποπ μου πάντα θα μας σημαδεύει έβαλαν φωτιά στην πίστα σε ένα ατελείωτο χορευτικό party που τα είχε όλα & όλους…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ