«Τα έσπασαν» ο Τόνι Σφήνος & ο δικός μας Αντώνης Παπαηλίας χτες βράδυ στο MYLOS

12
7024

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Τόνι Σφήνος (κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης από τα Καλάβρυτα) ο ανατρεπτικός περφόρμερ, με την ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα που έχει δώσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή διασκέδαση, «έδωσε ρέστα» στην χθεσινή μοναδική του εμφάνιση στο MYLOS στην Κω.

Μαζί του και ο δικός μας, ταλαντούχος συνεργάτης του, Αντώνης Παπαηλίας από την Καρδάμαινα,  χαρίζοντας σε όλους μας μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού στον Πολιτιστικό και Πνευματικό χώρο ήταν ο Ντάνος.

    Δεν υπάρχει δεύτερος.Μιλάμε το άτομο ενέπνευσε,καθοδήγησε,δίδαξε,κατήχησε,επικοινώνησε με μαθητές ,μια εμπειρία αξέχαστη η παρουσίαση του πονήματος του.Μια αντίσταση στο αθάνατο καρακ……..

  2. Δηλαδη πηγατε,ειδατε και δεν σας αρεσε;Δεν σας πηγαν με το ζορι,φανταζομαι.Επιλογη σας ηταν,ξερατε περι τινος επροκειτο.Μην βγαζετε χολη,λοιπον.ΕΛΕΟΣ. Αν παλι γραφετε κριτικη χωρις να ειδατε το show,μπραβο σας.Εχετε το χαρισμα της θειας επιφοιτησης. Η Βαρβαρα,καταπληκτικη φωνη.Μπραβο της.Ο Tonis και ο Αντωνης,υπεροχοι.Μας χαρισαν γελιο.Πολυ γελιο .Αυτο που ειδα ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που περιμενα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ