Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου: Συνέντευξη τύπου στο ξεν. ξενοδοχείου BLUE LAGOON CITY Κυριακή 20:00

0
354

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και θέλοντας να αναδείξει την σημαντική παράμετρο της πρόληψης των ασθενειών τόσο για τους πολίτες όσο και για τα ασφαλιστικά ταμεία, διοργανώνει συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιάσει το πλάνο των δραστηριοτήτων του – που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα – και θα δώσει στη δημοσιότητα το δεύτερο από τα τέσσερα έντυπα που θα διατεθούν από τα φαρμακεία στους κατοίκους της Δωδεκανήσου.

Το δεύτερο αυτό έντυπο αφορά την ορθή χρήση πολλών φαρμάκων στα καρδιαγγειακά νοσήματα και όχι μόνο, και αναφέρεται σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, αυτό της διαχείρισης φαρμάκων διαφορετικών ασθενειών, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο ασθενής μπορεί να το διαχειριστεί σε συνεργασία με τον γιατρό και τον φαρμακοποιό του.

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, με την ευγενική χορηγία του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ).

Η συνέντευξη θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου BLUE LAGOON CITY την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στις 20:00 μ.μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ