Αρχική Ειδήσεις Σφηνάκια Ηλεία: H αιμοδοσία ενώνει τους ανθρώπους – Β. Γεωργούλης: «Στόχος μου εδω...

Ηλεία: H αιμοδοσία ενώνει τους ανθρώπους – Β. Γεωργούλης: «Στόχος μου εδω και χρόνια είναι η ανακούφιση του πολίτη»

0
45

Απο την Κέρκυρα στην Βάρδα για να σωθούν ζωές

Σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου Αιμοδοτών Κέρκυρας Ηλίας Πολίτης στο να σωθούν τρεις συνάνθρωποί μας από την Βάρδα Ηλείας.

Συγκεκριμένα τρία περιστατικά χρειάστηκαν αίμα και αμέσως στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Αιμοδοτών από την Κέρκυρα.

Πρόκειται για μια επίτοκο, έναν ασθενή με καρθιοπάθεια και μια κοπέλα που έπρεπε να χειρουργηθούν άμεσα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Βάρδας δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σύλλογος τους έχει βοηθήσει.

Ο Βασίλης Γεωργούλης εθελοντής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου αιμοδοτών Κέρκυρας Ηλίας Πολίτης μέσα από αυτές τις συνεργασίες προσπαθούν να προωθήσουν τον εθελοντισμό της περιοχής την προσφορά σε αίμα και δωρεά μυελού των οστών.

«Στόχος μου εδω και χρόνια είναι η ανακούφιση του πολίτη και ειδικά των νησιών με συνεργασία με την υπόλοιπη Ελλάδα απο απλά πράγματα που δεν κοστίζουν και μπορούν να σώσουν καταστάσεις αλλα και ζωές. Είμαι άνθρωπος που εχω κάνει απο την πιο ακραία δράση μου 95χλμ πορεία χωρίς στάση σε 16 ώρες μέχρι την πιο απλή μια αιμοδοσία. Τελευταία ως νεοεκλεγείς στο Σύλλογο αιμοδοτών Κέρκυρας προσπαθώ να ενώσω άπαντες για τον προαναφερόμενο σκοπό» δήλωσε ο κ. Γεωργούλης.

Όπως αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να σώσει ζωές και για όλους εμάς δεν στοιχίζει τίποτα, απλά 5 λεπτά από την ζωή μας.

Πηγή: https://www.patrasevents.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.