Εσπερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Κω & Ενημέρωση για Πνευματικά Δικαιώματα Παρασκευή 18:00 ξεν. ΜΑΡΙΤΙΝΑ

0
447

Ή Ένωση Ξενοδόχων Κω ενημερώνει τα μέλη της  ότι στα πλαίσια της Εσπερίδας Digital Tools & Hospitality Trends 2019 που διοργανώνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 ,στο ξενοδοχείο  ΜΑΡΙΤΙΝΑ  , θα γίνει ενημέρωση από την πρόεδρο Κωνσταντίνα Σβύνου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις περί ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ & ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

 

Η παρουσία όλων των συναδέλφων  κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνα Σβύνου                  Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

 

 

Hotel Booking Strategy

Digital Tools & Hospitality Trends 2019

Δημήτρης Δημητριάδης
Chief Innovation Officer
The Futurecats
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
18:00

Συνεδριακή αίθουσα Hotel Maritina, Kως

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω και το digital agency The Futurecats διοργανώνουν εσπερίδα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Hotel Maritina στην Κω, με θέμα «Hotel Booking Strategy – Digital Tools & Hospitality Trends 2019». 
Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Chief Innovation Officer της Futurecats, παρουσιάζει στρατηγικές digital marketing για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.
Αναλυτικότερα:

Αναλύει μεθόδους για αύξηση απευθείας κρατήσεων σε ένα ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα μέσα από τα social media με τεχνικές remarketing & cross device targeting.

Περιγράφει το πώς χρησιμοποιούμε στοχευμένες social media διαφημίσεις, για να μεγαλώσουμε το booking window των πελατών.

Εξηγεί πώς τα online συστήματα loyalty, αξιοποιούνται καλύτερα από τους πελάτες ενός ξενοδοχείου και πώς τα ξενοδοχεία κερδίζουν από την εφαρμογή τους.

Δείχνει τους τρόπους αξιολόγησης και επιλογής του κατάλληλου social media mix και τις τακτικές για να χτίσουμε hotel personality στο κοινό – στόχο.

Παρουσιάζει τα social media trends που θα επικρατήσουν το 2019 για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα και πως μπορούν τα ξενοδοχεία να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές που έρχονται.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
(Ελεύθερη είσοδος – Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Σε ενδεχόμενο ενδιαφέρον σας για υλοποίηση ενός 45λεπτου consulting session στις 22 ή στις 23 Φεβρουαρίου στην Κω, στο οποίο θα αναλυθούν περαιτέρω οι ανάγκες του ξενοδοχείου σας και θα προταθούν συγκεκριμένες τακτικές digital marketing από τους Futurecats, συμπληρώστε την σχετική φόρμα επικοινωνίας.
Φόρμα Επικοινωνίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ